Ben je de inspiratie voor een geslaagd oud en nieuw na de feestdagen een beetje kwijt? Helemaal niet nodig! Want er is genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld de keuken met de kinderen induiken om lekker te bakken en koken of heerlijke drankjes te maken. Er is niets leuker dan dat. Maar er is absoluut veel meer dat je kunt doen!

Samen de mooiste kleding kiezen

Maak er een leuke avond van en kies samen met de kinderen voor de mooiste kleding of laat de kinderen zich verkleden. Er is natuurlijk niets leuker dan een gekke boek. Laat de kinderen dus beslissen wat de bedoeling is. Allemaal in uiterst nette kleding, gekke kleding of gewoon verkleden. Het kan allemaal en zorgt absoluut voor een geslaagd oud en nieuw.

Spelletjes doen het altijd goed

Samen met de kinderen spelletjes doen. Je kent het misschien ook nog wel van vroeger. Met elkaar gezellig aan de tafel en spelletjes spelen tot de late uurtjes. Er is niets leuker dan dat met elkaar kunnen doen. 

Genieten van vuurwerk

Natuurlijk gaat er helemaal niets boven vuurwerk. Daar kijken kinderen vaak al langere tijd naar uit. Het is dus echt tijd om prachtig kindervuurwerk in huis te halen. Ga het bij voorkeur samen met de kinderen kopen. Alleen dat is al een beleving op zichzelf die de moeite waard is. 

 

Voor elke leeftijd is er wel prachtig vuurwerk te vinden. Bovendien zullen de kids apetrots zijn dat ze het in huis hebben en uitkijken naar het moment van afsteken. Het hoort er dan ook helemaal bij en maakt het feestje bijzonder compleet.

Samen aftellen

Als het bijna tijd is wil je natuurlijk samen met elkaar gaan aftellen en een gelukkig nieuwjaar wensen. Betrek de kinderen erbij en kies voor een van de vele filmpjes om samen af te tellen en te genieten. 

 

Categories: Economie