Ben je enige tijd samen met je partner en merk je dat jullie in een sleur of langs elkaar heen leven? Wil je graag de spanning van de beginfase van jullie relatie weer terugbrengen en je partner duidelijk laten merken hoe belangrijk hij of zij voor je is? Lees dan snel verder, want in dit blog lees je de beste tips om de relatie met je partner te verbeteren! 

Ga weer daten

Werk, sport, hobby’s en andere verplichtingen… Jullie zijn allebei erg druk. Je verlangt er naar om eens een avondje geen verplichtingen te hebben en samen lekker op de bank te hangen. Toch zul je na een tijdje merken dat dit bankhangen niet zo speciaal is en weinig voor jullie relatie doet. Plan daarom één vaste dag in de maand in waarop jullie samen op date gaan om die fijne gevoelens uit de beginfase van de relatie weer omhoog te helpen komen.

 

Boost je libido

Het gebruik van bepaalde supplementen kan een oplossing zijn om net even die extra boost te geven om meer energie op te wekken, wanneer het jou zelf even wat minder lukt. Producten van Gold Q7 brengen je lichaam en geest weer in balans. Ze stimuleren het seksuele verlangen en bevorderen seksuele prestaties. Dit zijn producten gemaakt van 100% natuurlijke stoffen.

Bouw spanning op

Een goede vrijpartij is goed voor je relatie, maar onderzoek wijst uit dat veel vrouwen in langdurige relaties vooral seks hebben om hun partner een plezier te doen en er zelf minder plezier aan beleven dan voorheen. Breng de kwantiteit daarom omlaag en bouw het verlangen naar seks weer rustig op. Tegen elkaar aanliggen en strelen hoort ook bij seks en versterkt je gevoel van intimiteit. Hiermee merk je vanzelf wel of jij en je partner zin krijgen in meer. Maak het slapen weer intiemer en dan volgt de zin in seks vanzelf. 

Categories: Lifestyle