Na een jaar waarin we allemaal meer binnen hebben gezeten, kijken we dit voorjaar kritischer dan ooit in de spiegel. Onze kleding zit te strak en er zitten vetrolletjes op plekken waar we ze liever niet hebben. Maar om nu meteen een afspraak te maken bij een kliniek voor vetverwijdering, gaat de meesten van ons wel wat ver.

 

Met Cryolipolyse kun je gericht vetcellen laten bevriezen, zodat het lichaam ze zelf gemakkelijk en voorgoed kan afvoeren. Je hoeft dus geen ingrijpende operatie te ondergaan, met alle risico´s die daarmee gepaard gaan. Klinkt dat niet veel minder heftig?

 

Nauwelijks risico´s

De vetcellen worden zeer gericht behandeld met kou. Het proces is derhalve veel veiliger dan een operatie met algehele narcose. Ook de bijwerkingen van de behandeling vallen over het algemeen enorm mee. Het risico op heftige reacties is zeer laag. Al met al kan Cryolipolyse dan ook als een relatief veilige ingreep worden beschouwd.

 

Kort herstel

Je zult niet onmiddellijk resultaat zien. Na een Cryolipolyse-behandeling moet het lichaam immers aan de slag om de vetcellen te verwijderen en om te herstellen. Dit duurt gemiddeld 8 tot 16 weken. Maar daar is het resultaat dan ook naar. Met name bij vetrolletjes op de heupen en rondom het middel, de zogenaamde lovehandles, kan Cryolipolyse een uitstekende optie zijn.

 

Geen littekens

Aangezien er geen operatie plaatsvindt, zul je aan Cryolipolyse ook geen lelijke littekens overhouden. De huid blijft intact niemand zal zien dat je een behandeling hebt ondergaan. Een ander voordeel is dat je na de behandeling gewoon weer naar werk of school kunt. Je hoeft niet wekenlang rust te houden. Ook sport en spel, en al die andere activiteiten die je graag doet, zijn gewoon mogelijk.

 

Cryolipolyse is een fantastische oplossing voor iedereen die er goed uit wil zien zonder drastische ingrepen aan het lichaam of in je dagelijkse activiteiten. Stap fris en fruitig de zomer in met een slank lichaam zonder ontsierende littekens. Succes verzekerd. 

 

Meer weten over deze behandeling? Ga naar CoolSculptingKliniek.nl voor meer informatie en advies.