Het programma Adobe After Effects doet veel meer dan je denkt. Je kunt er dan ook heel veel meer mee dan video’s nabewerken of kleine effecten meegeven. Degene die met dit programma werken vertellen zelfs dat je volledige video’s kan monteren. Dat zochten wij natuurlijk uit en willen je er alles over vertellen.

Wat is Adobe After Effects?

Het programma Adobe After Effects geeft je de mogelijkheid om van eenvoudige beelden een bewegend beeld te maken, effecten toe te passen tussen scènes en het beeld van een video te verbeteren. Maar eigenlijk doen we hiermee het programma te kort. Want je kunt er zelfs mee monteren en specifieke voorwerpen mee verbeteren. Je kunt hierbij denken aan iets dat nep is, bijvoorbeeld speelgoed pistolen of zwaarden er als echt laten uitzien. Dat maakt de beelden natuurlijk bijzonder realistisch. In de After Effects cursus van DWM Trainingen leer je alles over de basisfuncties van dit geweldige programma.

Wat kun je met Adobe After Effects

Maar de mogelijkheden stoppen niet bij het verbeteren van beeld en toevoegen van wat leuke effecten binnen een video. Je kunt een opname bijvoorbeeld ook een weertype meegeven. Waardoor het lijkt alsof de video in sneeuw, regen of onweer is opgenomen zodat je video’s letterlijk kunt oppoetsen.

 

Wat deze software bijzonder maakt is absoluut de fijne werking. De functies zijn niet lastig te vinden of weggestopt. Zodat je zelf wanneer je pas begint goed aan de slag kunt.

Voor wie is Adobe After Effects

Adobe After Effects is er voor iedereen die video’s wil oppoetsen en een knap staaltje grafische inzichten wilt laten zien. Met Adobe After Effects blijf je ontdekken! Dat is dan ook het leukste dat er is wanneer het op video’s bewerken aankomt. 

 

Deze software is er dan ook voor de veeleisende gebruikers die invloed willen hebben over alles binnen een video. Van de overgangen, eenvoudige aftiteling tot de beelden zelf. Het kan dan ook allemaal met dit veelzijdige programma.

Wil jij ook alles van dit geweldige programma leren en op de juiste manier gebruiken? Het is absoluut goed om een cursus te volgen. Wil je de After Effects cursus volgen? Dan ben je er van verzekerd alle functies op een fijne manier te ontdekken.

Categories: Ondernemen