cateraar

Je hebt een leuk feestje gepland en bent van plan om zelf de hapjes te verzorgen. Echter heb je al van meerdere vrienden gehoord dat het net zo makkelijk is om dit uit te besteden aan een cateraar, zodat je geen stress hebt in de voorbereiding op een leuk feest en je zelf ook niet uren in de keuken hoeft te staan om hapjes te verzorgen. Hieronder meer informatie over wanneer kiezen voor een cateraar?

Verjaardag

Heb je een leuke feestje gepland staan voor een familielid die vijftig wordt? Of een neef die achttien wordt waarvoor je een leuk feestje inclusief eten en drinken wilt regelen? Huur dan eenvoudig een cateraar in. Zeker voor grotere aantallen personen is het veel makkelijker om een cateraar in te huren dan zelf aan de slag te gaan en hier wellicht ook stress over te hebben. Cateraars hebben vaak menu’s waar je uit kunt kiezen, thema’s of een kaart met specialiteiten waar je een keuze uit kunt maken voor het aantal personen dat het feestje zal bezoeken. Dit scheelt je dus een hoop tijd en stress. Geef je ’s middags een feestje? Dan kun je vaak ook eenvoudig lunch bestellen via een cateraar.

Bruiloft

Ga je trouwen en heb je al genoeg aan je hoofd met betrekking tot alles wat er rondom een bruiloft geregeld moet worden? laat het eten en drinken dan eenvoudig over aan een cateraar. Heb je bepaalde (dieet)wensen of voorkeuren voor gerechten? Laat dit dan eenvoudig weten aan de cateraar. Wellicht zul je kunnen kiezen uit een assortiment van hapjes en drank of enkele menu’s, zodat je gasten in ieder geval optimaal kunnen genieten van heerlijk eten en drinken op jouw bruiloft. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken. Laat je de mensen trouwens ’s middags al komen en kom je uit Sliedrecht? Laat dan een lekkere lunch bezorgen in Sliedrecht, zodat ze ’s middags al van de dienst kunnen genieten met een gevulde maag.

Themafeest

Wil jij graag een themafeest organiseren voor goede vrienden en familie? Laat de catering dan verzorgen door een cateraar. Geef aan wat je wensen zijn en wat het thema moet worden. Wellicht heeft de cateraar nog leuke ideeën qua aankleding of versiering om jouw themafeest ultiem te laten slagen. 

Categories: Voeding