Door in Antwerps vastgoed te investeren creëer je een tal van interessante mogelijkheden, aangezien Antwerpen een populaire en bruisende stad is die veel studenten, expats, toeristen en gezinnen naar zich toe trekt om er (tijdelijk) te wonen. Lees de onderstaande tekst goed door als je meer te weten wilt komen over waarom vastgoed in Antwerpen zo interessant is voor beleggers.

Waarom investeren in Antwerps vastgoed?

Investeren in Antwerps vastgoed begint steeds populairder te worden om verschillende redenen. Beleggen in vastgoed in Antwerpen is een verstandig idee voor:

  • Studenten die op zoek zijn naar een studentenkamer of een studentenflat. Er zijn namelijk veel studenten in Antwerpen en in België.
  • Het openbaar vervoer in Antwerpen is goed geregeld, waardoor vrijwel iedereen toegang krijgt tot de verschillende mogelijkheden in de stad.
  • Antwerpen staat bekend om de gezelligheid. Het gaat immers om een levendige stad vol met terrasjes, cafés en pleinen vol met mensen.
  • Toeristen huren graag een appartement, woning of een flat in Antwerpen aangezien deze stad elk jaar miljoenen toeristen aantrekt.
  • Er is voldoende werkgelegenheid in Antwerpen waardoor men ook graag in de stad zelf woont.
  • Er zijn veel expats te vinden in Antwerpen die tijdelijk blijven en op zoek zijn naar een verblijfplaats.

Soort vastgoed in Antwerpen

Als we het hebben over vastgoed in Antwerpen, dan heb je verschillende mogelijkheden om te beleggen. Je kunt namelijk denken aan het beleggen in particuliere woningen, maar je kunt ook aan kantoren, appartementen en flats voor studenten en starters denken als je een slimme investering wilt doen. Je weet namelijk zeker dat er voldoende vraag is voor huisvesting en bedrijfsactiviteiten in de stad Antwerpen en omstreken. Ook kun je investeren bij een fonds, bij AMDAX fonds. 

Veel kansen in Antwerpen

Kies je ervoor om te beleggen in Antwerps vastgoed, dan kan je ervan uitgaan dat je een zeer verstandige beslissing maakt. Gedurende de laatste paar jaar trekt Antwerpen veel nieuwe huurders aan. Dit geldt niet alleen voor vastgoed in Antwerpen, maar ook voor andere steden waaronder Gent en Brussel. In dergelijke steden bestaat de woningmarkt voornamelijk uit huurwoningen, waardoor veel huurders naar deze steden aangetrokken worden.

 

Categories: wonen