Als je een ledstrip wilt kopen, dan is het kopen van een ledstrip profiel zelfs nog beter! Je zult namelijk veel voordelen beleven aan de aluminium LED profielen

Betere lichtverdeling

Door gebruik te maken van een ledstrip profiel, zal het licht van de strip veel egaler verdeeld worden. Dit komt door de melkachtige kap die op het profiel zit. Als je geen gebruik maakt van zo’n profiel, dan zal de ledstrip heel veel verschillende lichtpuntjes laten zien.

Mooie afwerking

Het profiel zorgt ervoor dat de afwerking van de ledstrip veel mooier is. Een ledstrip zonder profiel oogt veel minder mooi. Het oogt een beetje kaal. Met het profiel wordt het licht mooier en heeft het ook een veel mooiere uitstraling.

Langere levensduur

Met een ledstrip profiel wordt de warmte rondom de ledstrip veel beter gereguleerd. Dit zal ervoor zorgen dat de levensduur van de strip veel langer is. Veel leveranciers geven ook garantie als ze de profielen verkopen omdat ze ervan overtuigd zijn dat de profielen heel veel jaren mee kunnen gaan.

Verschillende plekken

Je kunt de ledstrip op verschillende plekken plaatsen. Wanneer u uw ledstrip in de hoek plaatst, dan kun je hier een speciaal profiel voor aanschaffen waardoor dit mooi gedaan kan worden. Ook wanneer je de ledstrip in de inbouw vestigt, kan hij mooi worden weggewerkt door gebruik te maken van een profiel.

Tot slot

LED profielen zijn een enorme aanwinst aan jouw ledstrip. Het zorgt er namelijk voor dat het licht beter verdeeld wordt, waardoor het licht er mooier uitziet. Ook wordt de warmte beter gereguleerd, wat de levensduur van de ledstrip verlengt. Als laatste ziet de ledstrip er ook veel meer afgewerkt uit als je gebruik maakt van een profiel. Op LedstripXL.nl vind je een uitgebreid assortiment ledstrips en accessoires.

Categories: wonen