De afgelopen jaren stonden in het teken van de coronacrisis. Alles wat voor die tijd normaal leek, werd ineens niet meer vanzelfsprekend. In veel dingen werden we belemmerd, maar dit allemaal om ervoor te zorgen dat iedereen deze tijd gezond doorkwam. Natuurlijk heeft de coronacrisis veel negatieve kanten, maar we hebben er ook veel van geleerd. Na zo’n lange tijd beperkt te zijn, gingen we dingen meer waarderen. Zoals een klein binnenlands reisje met Auto huren Den Haag naar de kust waar we meer van zijn gaan genieten.

 

Vele voordelen

Een vakantie in ons eigen land werd langere tijd als saai gezien. Waarom zou je in je eigen land op vakantie gaan, als je daar het hele jaar al kan zitten? Echter zijn er vele voordelen verbonden aan een vakantie in eigen land, die we afgelopen tijd meer gaan zijn waarderen. Als eerste is de reistijd korter. Ons land staat welbekend om de omvang. We zijn klein, maar rijkelijk aan leuke steden en welvaart. Een vakantie naar de Waddeneilanden is bijvoorbeeld veel dichterbij dan een vakantie aan de kust van Frankrijk. Doordat je tijd bespaart op het reizen naar je vakantielocatie, kan je er langer van genieten. 

 

I don’t understand

Ten tweede is er geen taalbarrière. Niets is zo vervelend als met autopech langs de Franse snelweg staan en de wegenwacht die alleen Frans spreekt. Niet alleen kost dit veel energie, handgebaren en moeite: het kost ook veel tijd. Waardevolle tijd die je liever aan je vakantie besteedt. Snel kunnen communiceren en snel weer de weg op kunnen is dus essentieel om te genieten. Daarnaast is het ook fijn als je in een restaurant in je eigen taal eten kan bestellen. 

 

De kust

Als laatste biedt Nederland een prachtige kustlijn met leuke strandtenten. Denk hierbij aan Noordwijk, Katwijk of Bergen aan Zee. Echter kan een van onze geliefde vakantieprovincies, Zeeland, niet vergeten worden. Met plekken zoals Zoutelande en Vlissingen zal jou aan niks ontbreken. Ga de weg op met Auto huren Rotterdam Zuid en rijdt binnen korte tijd jouw favoriete badplaats binnen. Er zijn dus vele voordelen verbonden aan een vakantie in Nederland. De coronacrisis heeft ons veel dingen geleerd, maar vooral dat Nederland zo slecht nog niet is.

Categories: Economie