Voor dames kan het een hele uitdaging zijn om een geschikte jeans te vinden. Een jeans moet goed aansluiten op je vrouwelijke vormen, een klein buikje verbergen en daarnaast comfortabel zitten! Kies je voor een jeans met wijde pijpen, of moet de broek zo strak mogelijk zijn? In dit artikel vind je een aantal handige tips, die je helpen om de perfecte jeans bij jouw lichaam te vinden! 

 

Zoek je een perfecte jeans? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Store3!

 

Tip 1: kies tussen skinny en slim fit jeans

Zowel skinny jeans als slim fit jeans behoren al jaren tot de populairste soorten jeans. De skinny jeans sluiten nauw aan op de vormen van je lichaam en kenmerken zich door een hoge taille. Op dit punt verschilt de slim fit jeans van een skinny jeans. Bij een slim fit jeans loopt de broek vaak wat wijder naar beneden. Zeker in de zomer kan het prettig zijn, wanneer je broek niet te nauw op de vorm van je lichaam aansluit. Hetzelfde geldt voor de dagen waarop je een keer geen zin hebt om je benen te scheren. Een te strakke broek kan in zo’n geval voor irritaties aan je huid zorgen. 

 

Tip 2: ga voor de high waist jeans

Steeds meer vrouwen kiezen voor een high waist jeans, in plaats van een broek die net over je heupen valt. Het voordeel van een high waist jeans is het feit, dat men niet direct naar je onderbroek kijkt als je voorover buigt. Zoals de naam al doet vermoeden, valt een high waist jeans veel hoger dan een regulier model. Soms zelfs tot de onderkant van je navel! Niet alleen het feit dat je ondergoed niet direct zichtbaar is kan als voordeel worden gezien. Ook lijken je benen langer in een high waist jeans. 

 

Tip 3: kies voor een kwalitatief goed merk

Tot slot is het verstandig om bij broeken net iets meer te betalen. Het voorkomt dat je slim fit jeans al snel té wijd wordt, of dat je skinny jeans juist iets krimpen bij een wasbeurt. De investering in een kwalitatief goede broek verdien je vaak al snel terug. De broeken van Place Du Jour zijn van hoge kwaliteit en dus zeker een aanrader.

 

Categories: Mode