Bij het uitvoeren van een verbouwing is het vrijwel altijd aan te raden om gebruik te maken van een container. Een container zorgt er niet alleen voor dat je jouw puin meteen op een plek verzameld, maar ook dat je alles in één keer kunt afvoeren. Je hoeft hierdoor niet meerdere keren op en neer met de auto: het scheelt je enorm veel tijd. Hoe zorg je ervoor dat een container huren in Hilversum zo goed mogelijk verloopt? Lees dan de onderstaande tips!

Tip 1: Kies het juiste type container

Zorg er in de eerste plaats voor dat je het juiste type container kiest. Deze keuze maak je op basis van het afval waar je mee te maken gaat krijgen. Bij de meeste verbouwingen wordt gekozen voor een bouw- en sloopafvalcontainer. Hier kan vrijwel alles in waardoor het een stuk voordeliger is dan wanneer je voor allerlei soorten afval aparte containers huurt. Ontdek het aanbod van containers en maak de juiste keuze voor jouw verbouwing.

Tip 2: Kies voor het juiste formaat

Ook het formaat speelt een belangrijke rol in het maken van de keuze. Meestal is een container van 6m3 voldoende bij een verbouwing van een keuken of badkamer die wat groter is. De container heeft in dit geval een inhoud van 6.000 liter, waardoor je in staat bent om heel wat afval kwijt te kunnen. Een verbouwing van de gehele woning vraagt om een nog grotere container, bijvoorbeeld een van 10m3.

Aanrader: heb je een puincontainer in de omgeving Amstelveen nodig? Regel gemakkelijk en voordelig een container huren in Amstelveen via ParidonContainers.nl.

Tip 3: Benut de ruimte in de container optimaal

Zorg ervoor dat je een container optimaal gaat gebruiken. Begin achterin met storten van vuil en verspreidt het puin over de hele bodem naar voren toe. Afval mag maximaal 30 centimeter boven de rand uitkomen en daarom is het belangrijk de inhoud zo te gebruiken dat je hier onder blijft

Tip 4: Houd rekening met de voorwaarden

Bij het huren van een container krijg je te maken met voorwaarden. Let bijvoorbeeld op wat de regels zijn met betrekking tot afleveren en ophalen. Let ook op wat er bij de prijs is inbegrepen. Op deze manier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan en hoef je niet achteraf extra kosten te betalen.

Categories: Blog