Veel ondernemers en kleine bedrijven hebben het vaak erg druk, soms ook te druk om de telefoon op te nemen tijdens het werk. Het aannemen van een telefoniste is erg duur en het niet opnemen van telefoontjes kost ook geld. De perfecte en meest voordelige oplossing voor dit probleem is het inhuren van een vaste telefoniste bij een telefoonservice.

Wat is een telefoonservice?

Een telefoonservice is een bedrijf die de telefoontjes voor jou afhandelt. De telefoontjes die binnenkomen worden doorgestuurd naar een vaste telefoniste die voor jouw bedrijf de telefoontjes afhandelt. Alle afspraken, notities en dergelijke worden direct in je agenda gezet waardoor je hier geen werk meer van hebt. De telefoontjes worden afgehandeld door je eigen vaste en professionele telefoniste die je per gesprek betaald.

Van te voren wordt er goed besproken wat voor “tone of voice” jouw bedrijf heeft. Dit houdt in op wat voor manier jij wilt dat je klanten worden aangesproken. Voor lokale klanten kun je soms beter met een dialect spreken, sommige mensen willen liever met u worden aangesproken en anderen met je. Dit wordt gedaan zodat de telefoniste de visie van jouw bedrijf kan uitstralen tijdens een telefoongesprek.

Wat zijn de kosten van een telefoonservice?

De kosten voor een telefoonservice zijn over het algemeen erg laag. Doordat de telefoontjes worden afgehandeld door een goed opgeleide telefoniste, worden potentiële klanten sneller echte klanten.

Wist je dat meer dan 70% van de mensen die naar je bellen en de voicemail te horen krijgen geen voicemail achterlaten. Het nemen van een telefoonservice levert je dus geld op.

De voordelen van een telefoonservice:

  • Goedkoop een professionele telefoniste
  • Je bent altijd bereikbaar, zelfs met vakanties, pauzes of als je onderweg bent
  • Tijdelijk inzetbaar met drukke periodes, geen vaste contracten
  • Je klanten denken dat ze iemand van je bedrijf aan de lijn hebben
  • Een vaste telefoniste die een band opbouwt met je klanten

Wil je ook altijd bereikbaar zijn en meer omzet uit je telefonie halen?

Laat je telefonie uitbesteden op de momenten dat je het te druk hebt. Als het een tijdje wat rustiger is kun je ook gemakkelijk zelf weer de telefonie opnemen. Vraag vrijblijvend een telefoonservice offerte aan.

Categories: Telecom