Stempels bestaan in verschillende uitvoeringen. Ze zijn gemaakt om op verschillende materialen te bestempelen en hebben elk een unieke afdruk. Als u op zoek bent naar de beste manier om een logo op uw producten te plaatsen, loont het de moeite om de mogelijkheden te ontdekken. Hieronder komt u er alvast meer over te weten over slagstempels en papier stempels. 

Handstempels: perfect voor zakelijke en hobbydoeleinden

Een voor de hand liggende stempel die u kunt aanschaffen is de handstempel. Dit is een eenvoudig model dat zorgt voor een mooie inktafdruk op papier. Een handstempel is ideaal om te gebruiken voor officiële documenten, maar kan ook voor hobbydoeleinden toegepast worden. Voor het bestempelen van dozen, brieven en wenskaartjes, is er geen betere keuze. De handstempel geeft uw papieren namelijk een mooie personal touch! 

Handstempels zijn ook een goede optie als u samen met kinderen wilt stempelen. Ze zijn eenvoudig om te gebruiken en kosten niet veel geld. Doordat u zelf het ontwerp van de stempelplaat kunt kiezen, is alles mogelijk. Kies voor vrolijke vormpjes of grappige teksten en maak samen een bijzonder kunstwerk om voor altijd te blijven koesteren! 

Wilt u eerder kledij bestempelen? Dan kan dit ook. Er zijn namelijk speciale textiel stempels en er is ook inkt verkrijgbaar die speciaal bestemd is voor het bestempelen van stoffen. Kledij van een fraai logo voorzien of een eigen spandoek maken, het is allemaal mogelijk! 

Geef uw producten een professionele uitstraling met slagstempels

Slagstempels zitten net iets anders in elkaar. Ze zijn vooral geschikt om een mooie afdruk te plaatsen op andere materialen dan papier, waaronder metaal, leer en hout. Vaak worden ze ook gebruikt voor het bestempelen van metalen objecten, zoals sieraden. 

Voor zakelijke doeleinden komen ze goed van pas, want ze geven uw producten een professionele uitstraling. En dat is goed voor de verkoopcijfers! Ze werken aan de hand van slagletters en -cijfers en zijn gemaakt uit hard staal.

Een slagstempel op maat laten maken

Het is altijd een goed idee om uw hand- stempel of andere soorten stempels op maat te laten maken. Op die manier krijgt u de perfecte uitvoering voor uw bedrijf. Een stempelplaat ontwerpen is ook helemaal niet moeilijk. U doet dit eenvoudig zelf in slechts enkele minuten.

Categories: Algemeen