Een relatiegeschenk hoeft helemaal niet duur of kostbaar te zijn. Soms heb je gewoon de behoefte aan een leuk betaalbaar cadeau als waardering voor je klanten. Waarbij je kunt denken aan sportartikelen, pennen en aanstekers. Deze doen het doorgaans heel goed en je kunt er ook nog eens je logo of website adres op kwijt. 

 

Wij hebben de goedkoopste relatiegeschenken voor je op rij gezet. Met oog voor de bruikbaarheid en waarde om aan klanten te geven. 

Pennen en notitieblokken

Met een klein budget kies je in een handomdraai leuke pennen die je ook nog eens kunt laten bedrukken. Met een uniek logo of die boodschap erop. Wat is er niet mogelijk als het om een goedkoop maar bruikbaar relatiegeschenk gaat. Dat is het leuke van dit soort geschenken. Het gaat niet altijd om de prijs maar wel om dat je laat blijken de klant te waarderen.

Aanstekers als relatiegeschenk

De bedrukte aanstekers via Aanstekerwereld.nl laten zien dat het geven van een aansteker als relatiecadeau nog echt van deze tijd is. Een absolute aanrader dus. De aanstekers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kun je ze ook nog eens bijzonder luxe maken of kiezen voor een mooie aansteker in een luxe box. 

USB sleutelhangers

Geef je klanten wat opslagruimte cadeau met een uniek en leuke USB sleutelhanger. Waar je zelf het formaat opslag helemaal kunt bepalen. Dat is niet alleen leuk, maar je kunt er ook nog eens een logo of tekst op kwijt.

Speelkaarten

De speelkaarten zijn eigenlijk nooit weggeweest. Ze doen het goed en je kunt je logo of iets anders er op veel verschillende manieren op laten drukken. Dat is een grote meerwaarde als er werkelijk mee gespeeld zal worden. Nog leuker kun je het maken als je zelfs je huisstijl in de kaarten kwijt kunt! 

 

Zoals je ziet hoeven relatiegeschenken absoluut niet duur te zijn. Het gaat echt ook om het gebaar van de geschenken en de manier waarop je het geeft.

Categories: Economie