Het bekende Nederlandse jeansmerk Brams Paris bestaat al sinds 1975. Sinds die tijd maken ze prachtige broeken met een goede pasvorm. En dat ook nog eens voor een goede prijs! Lees hier alle redenen waarom het kiezen voor een jeans van dit merk een goed idee is.

Broeken voor mannen en vrouwen

Heerlijk toch? Je kunt zowel als man en als vrouw bij Brams Paris terecht. Ze hebben verschillende modellen voor zowel mannen als vrouwen, waardoor je prima samen naar de winkel kunt gaan en succesvol met een nieuwe broek de winkel weer uit kunt lopen.

Goede prijs

De broeken hebben een goede kwaliteit en een goede pasvorm, maar hebben geen belachelijke prijs. Integendeel zelfs! De prijs van deze spijkerbroeken zijn hartstikke aantrekkelijk. Zo kun je gemakkelijk een aantal spijkerbroeken aanschaffen van Brams Paris.

Pasvorm is alles

De pasvorm bij een jeans is zo belangrijk. Als hij niet goed past, dan heeft het geen zin om hem te kopen. De pasvorm van Brams Paris is heel erg goed, waardoor je altijd wel een jeans kunt vinden die goed bij jou past.

Verschillende soorten broeken

Brams Paris heeft verschillende soorten broeken. Zo zijn er de standaard spijkerbroeken die je het hele jaar door prima kunt dragen. Ook hebben ze stretch jeans voor degenen onder ons die niet van zo’n stugge jeans houdt. Daarnaast hebben ze ook een hele lijn gewijd aan werkbroeken met cordura. Deze stof is wel 10 keer zo sterk en 100% slijtvast. Ideaal dus als je veel fysiek werk verricht in jouw spijkerbroek. 

 

In de zomermaanden wil je misschien wel je jeans dragen, maar dan niet de lange versie. Bij Brams Paris hebben ze ook korte heren werkbroeken. Ideaal voor de zomer als je wel lekker productief wilt zijn!

Tot slot

Brams Paris bestaat al sinds 1975 en heeft sindsdien een mooie bekendheid gegenereerd. Dit komt vooral door de diversiteit aan broeken, allemaal voor een goede prijs en met een fijne pasvorm. 

Categories: Mode