Ben jij voornemens om op korte termijn een andere woning aan te schaffen, dan komt hier natuurlijk het nodige bij kijken. Het kan dan verstandig zijn om hiervoor Ekelmans voor financieel advies in Zutphen in te zetten, die je in dit traject van A tot Z kan ontzorgen. Vooral wanneer je persoonlijke situatie de laatste jaren enorm is veranderd, kan het verstandig zijn om de kennis en expertise van een financieel adviseur in te schakelen. Niet voor niets kiezen mensen er daarom steeds vaker voor om het niet mee zelf te doen, maar het uit te besteden aan iemand met kennis. Waarom een financieel een absolute aanrader is, vertellen we je hieronder.

Kennis van zaken

Wanneer je zelf een huis wilt gaan komen, dan is de eerste stap die je vaak neemt, het bepalen van de maximaal op te nemen hypotheek bij een bank. Toch zijn er nog tal van andere mogelijkheden om je huis te kunnen financieren, waar je misschien zelf nog niet direct aan had gedacht. Het voordeel aan een financieel adviseur is, is dat ze exact weten hoe de markt in elkaar zit en werken ze vaak samen met verschillende kredietverstrekkers. Dit zorgt ervoor dat ze de allerbeste hypotheek voor je weten samen te stellen, waardoor het zelfs vaak mogelijk is om net iets meer op te nemen dan bij een bank, waardoor jij jezelf de trotse eigenaar mag noemen van een nieuwe woning.

De aanvraag wordt voor je gedaan

Naast het uitbrengen van een advies, kan een financieel adviseur van EkelmansFinancieelAdvies.nl je natuurlijk ook gewoon volledig ontzien in de gehele aanvraag van een hypotheek. Doordat ze exact weten wat er nodig is en ook dezelfde taal spreken als dat de kredietverstrekker dit doet, verloopt het proces vaak vele malen soepeler, dan wanneer je dit als particulier zelf doet. Het kan dus zelfs zo zijn dat jij een bepaalde woning zelf helemaal niet had kunnen kopen zonder de hulp van een adviseur. Het is daarom dus ook zeker het overwegen waard om eens met iemand in gesprek te gaan en te vragen wat ze voor je kunnen betekenen.

Categories: Financieel