Blijf je graag op de hoogte van het er in je directe omgeving gebeurt, lees dan Almere Deze Week. Het is de bron van informatie over jouw stad. Elke woensdag vind je deze gratis huis-aan-huis-krant in de brievenbus. Als je in Almere-Stad woont of in Haven, Buiten, Poort of Hout komt de krantenbezorger wekelijks bij je langs. De journalisten gaan elke dag op pad om voor jou het nieuws te verslaan en je op de hoogte te brengen van allerlei activiteiten in jouw stad en omgeving. Ook de informatiepagina’s van de gemeente vind je in dit blad. Officiële bekendmakingen, de agenda van de gemeenteraadsvergaderingen en plannen die er zijn binnen de gemeente worden elke week gepubliceerd.

Almere Deze Week staat voor betrokkenheid

Naast de gedrukte krant vind je dit Almeerse huis-aan-huis blad ook op internet en social media. Wil je snel op de hoogte zijn van de lokale ontwikkelingen in jouw gemeente volg Almere Deze Week dan op twitter, Facebook of Instagram. Hier vind je de dagelijkse actualiteiten. Is er een brand geweest, vindt er een opening plaats, een schandaal in de politiek? Zowel het grote als het kleine nieuws wordt verslagen. Ook blijf je eenvoudig op de hoogte van sport- en cultuuractiviteiten.

Vertrouwde rubrieken

Sommige mensen zijn verknocht aan de wekelijkse kruiswoordpuzzel. Almere Deze Week kent nog veel meer terugkerende rubrieken. Naast de gemeentelijke informatiepagina’s vind je elke week de uit-pagina. Je leest hier het laatste nieuws en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Met de lokale sportpagina blijf je op de hoogte van de laatste resultaten van de lokale sportclubs. Van atletiek tot hockey en voetbal, alle sporten komen voorbij. In het katern wonen staan de laatste bouwplannen, interessante tips voor woningbezitters en nog veel meer. Lokale ondernemers plaatsen elke week advertenties en interessante aanbiedingen. Je hoeft maar op de fiets te stappen of de hoek om te wandelen en stapt bij de winkel binnen om meteen je voordeel te doen.

Categories: Nieuws