De Faro Focus 3D laserscanner is een laserscanner die de klus kan klaren in jouw bedrijf. De Faro Focus biedt vele voordelen boven andere laserscanners. Wij hebben verschillende types van de Faro Focus zodat je ook na kunt gaan welke type het beste is voor jouw bedrijf. De laserscanner kun je huren maar verkoop is ook mogelijk. Leap 3D heeft verschillende 3D laserscanners waar je uit kunt kiezen. Neem een kijkje op https://www.leap3d.eu/ en laat je informeren over de verschillende kenmerken van de verschillende Faro Focus 3D laserscanners.

Kenmerken van de Faro Focus 3D laserscanner

De Faro Focus 3D scanner is verkrijgbaar in verschillende types. Op de website kun je gemakkelijk vergelijken welke type het meest geschikt is voor de opdracht die je moet uitvoeren. De 3D laserscanner kenmerken zich door de snelheid van het meten en de minimale afstandsfout. Daarnaast is er een ruim bereik en wegen de scanners niet zoveel waardoor je deze gemakkelijk kunt vervoeren. De Faro Focus 3D laserscanner wordt bediend aan de hand van een touchscreen waardoor het gebruiksgemak ook vergroot wordt.

Huren van de Faro Focus 3D laserscanner

Alle Faro Focus 3D laserscanner zijn te huur. Je kunt ervoor kiezen om de laserscanner per dag te huren of per week. Met deze flexibiliteit kun je zelf bepalen of je voor een langdurige opdracht de scanner voor een langere tijd gaat huren of voor de wat kleine opdrachten de Faro Focus per dag huurt. Daarnaast is het mogelijk om de laserscanner bij ons te verzekeringen. Zo bent u ingedekt voor eventuele beschadigingen of andere problemen met de laserscanner.

De huur van de Faro Focus is inclusief de benodigde software en oplaadbaterij. Daarnaast krijg je ook het statief erbij geleverd. De Faro Focus 3D laserscanner is dan direct klaar voor gebruik. Zo kun je meteen aan de slag met de 3D laserscanner en is je klus snel geklaard.

Ook bieden wij bij het huren van de Faro Focus extra service en bieden we je ondersteuning en training waar nodig is. Zo kun je de mensen die met de Faro Focus gaan werken bij ons laten trainingen en bieden we ondersteuning bij de uitvoering van de opdrachten. Te denken valt aan het registreren en uitwerken van de metingen. Leap 3D heeft de ervaring en expertise op dit gebied en kan je als geen ander de juiste instructies en uitleg geven bij het gebruik van de laserscanner.

Huren is erg gemakkelijk omdat je op verschillende punten de apparaten kunt afhalen. De afhaalpunten voor de Faro Focus 3D laserscanner zijn Deventer, Roosendaal en Rosmalen.

Toch liever een Faro Focus 3D laserscanner kopen?

Wanneer het voordeliger uitpakt om de Faro Focus 3D laserscanner te kopen dan kun je ook bij ons terecht. Wij raden de klanten aan om de laserscanner eerst de huren alvorens tot koop over te gaan. Zo ervaart u eerst de laserscanner op een vrijblijvende manier zonder direct tot koop over te gaan. Voor de voorwaarden en verkopen kun je kijken op deze link: https://www.leap3d.eu/nl/verkoop-en-verhuur.

 

Categories: Blog