Heb je Lycamobiel als telefoonprovider, dan schaf je handig via internet een bundel aan als je tegoed bijna op is. Je hebt alleen een wifi-verbinding nodig en de beschikking over internet. Vanuit de trein, vanaf je hotelkamer of gewoon vanuit je luie stoel in de woonkamer koop je je beltegoed online. Je ontvangt vervolgens een code die je invoert op je telefoon en je beltegoed is meteen bijgeschreven. Nadat de code is geactiveerd is de bundel een maand geldig. Hou ook de interessante aanbiedingen in de gaten, die maken het bellen of internetten nog goedkoper.

De voordelen van prepaid bellen

Met prepaid bellen hou je goed zicht op je telefoonkosten en internetkosten. Je verbruikt niet meer dan de Lycamobiel bundel die je hebt gekocht. Ook voor kinderen en jongeren is prepaid bellen een goede eerste kennismaking met verantwoordelijk belgedrag. Als ouder kom je niet voor verrassingen te staan en maak je goede afspraken met je kind over het belgedrag. Ook op vakantie of tijdens een verblijf in het buitenland voorkomt bellen met een prepaid onaangename verrassingen. Je vakantiegeld hoef je niet te besteden aan onverwachte uitgaven voor je telefoongebruik. Als je je telefoon regelmatig opwaardeert, blijft je tegoed gewoon behouden. Een prepaid simkaart is volledig anoniem, je zit niet vast aan een contract.

Altijd een passende bundel met Lycamobiel

Koop je Lycamobiel beltegoed, dan heb je de keus uit verschillende bundels. Je kiest precies de bundel die bij je past. De bundels bieden je verschillende combinaties van belminuten, sms’jes en datagebruik. Maak je vooral gebruik van je telefoon in Nederland, dan kies je voor een Holland bundel. Met een All in 1 bundel liggen 45 landen binnen handbereik. Voor alle bundels geldt, dat je flexibel bent in het aantal belminuten, sms’jes of data. Zoek je alleen een bundel voor datagebruik? Ook dan zijn er handige bundels met wisselende tegoeden voor het gebruik van mobiel internet. Voor zowel grootverbruikers als voor de incidentele beller is er dus altijd een passende bundel.

Categories: Economie