Met je diploma op zak en jouw ambitie om aan de slag te gaan, ben je nu vast opzoek naar een uitdagende baan. Jouw cv is up-to-date en vanmiddag gaat je bericht op LinkedIn eruit. Maar wat kan je nog meer doen om de perfecte baan te krijgen? Lees deze blog voor handige tips!

De beste start in het bedrijfsleven maak je met een leren business tas. Maar waarom dat dan? Zul je denken. Heel simpel, de eerste indruk op een kennismakingsgesprek maak je maar één keer. Jouw uitstraling en het gesprek zijn enorm van invloed of je de baan krijgt of niet.

Sluit je studentenleven goed af

Voorheen kwam je dagelijks met een schouder of rugzak aan, die daarbij prima past bij de rest. Met voldoende ruimte voor je laptop en je schoolboeken. Maar nu je gaat werken, moet de tas aan andere eisen voldoen. Ga je aan de slag op een kantoor? De kans is dan groot dat je een computer ter beschikking krijgt en slechts je lunchpakket moet meenemen. Hier stem je jouw tas natuurlijk zeker op aan.

Waar moet de tas aan voldoen?

Een leren business tas voor dames is gemaakt van rundleer waardoor je er zeker van bent dat je er jaren plezier van zult hebben. Het is ook prettig als je jouw laptop veilig en beschermd kan vervoeren, daar is natuurlijk over nagedacht met een extra laptop vak en voldoende ruimte voor de oplader en muis. Met vele vakjes kan je het overzicht behouden, je creëert gemakkelijk een plek voor je sleutels, usb-sticks of je visitekaartjes. 

We hebben het nu over de dames tas gehad, uiteraard hebben we voor mannen ook voldoende stoere tassen. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De starter, dat ben jij! 

Is je eerste werkdag een feit? Spannend! Wees gewoon jezelf en doe je best. Op je eerste paar dagen krijg je veel nieuwe informatie te voorduren, laat het gewoon op je afkomen. En stel vooral vragen als iets niet duidelijk is. Heel veel succes op je nieuwe baan.

Categories: LifestyleMode