Als je de eigenaar van een of meerdere honden bent, zal je vast en zeker weten dat het leuk is om een hond zo af en toe eens flink te verwennen. Er zijn erg veel mogelijkheden om je trouwe huisdier te verwennen. En zeker op speciale dagen zoals zijn of haar verjaardag of dierendag is dit iets wat je niet moet vergeten. 

Een nieuwe of een upgrade voor de hondenmand

Om te beginnen is het leuk om een nieuwe hondenmand voor je hond te kopen. Een hondenmand is voor een hond als het ware een huis in je woning. Hier kan het dier zich terugtrekken als hij of zij even alleen wilt zijn of als er iets anders aan de hand is. Het is daarom erg fijn om een mooie hondenmand te hebben voor je hond. Sommige honden zijn zo gewend aan hun hondenmand waardoor zij helemaal geen nieuwe hondenmand willen. Voor deze dieren is het beter om de hondenmand een upgrade te geven. Dit doe je door er een nieuwe knuffel of een nieuw kleed in te leggen. Zo heeft de hond weer een nieuw fijn iets erbij in zijn of haar mand.

Honden speelgoed online bestellen

Een ander leuk idee is het geven van speelgoed aan je hond. Honden zijn dol op speelgoed. Hierom zal het een goed cadeau zijn voor een hond. Speelgoed voor een hond kan je makkelijk online via  het internet bestellen. Zo hoef je niet naar de winkel toe om speelgoed hond te kopen. Daarnaast zit er nog een groot ander voordeel verbonden aan het online bestellen van speelgoed voor je hond. Je kunt hierdoor namelijk het best de prijzen vergelijken. Door de prijzen van speelgoederen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en deze te noteren kan je voor zo min mogelijk geld zoveel mogelijk speelgoed kopen.

Een zelfgemaakt vers bot voor je hond

Je kunt je hond ook verwennen als je een pan soep maakt en daar kip voor gebruikt. Het soepbot wat er overblijft na het bereiden van de soep, kan je aan de hond geven. Zo heeft je hond een lekker speeltje waar hij of zij lang plezier van zal hebben. Er zit namelijk een lekkere smaakt aan het bot. Het is enkel wel van belang dat je geen slap bot aan je hond geeft. Als het bot uit elkaar valt en de hond eet het op, kan dit namelijk tot gevaarlijke situaties leiden. Daarnaast is het ook noodzakelijk om het bot goed af te laten koelen voordat je het geeft. Anders zal je hond zijn bek verbranden aan het bod en dit is erg vervelend.

Een tennisbal die je weg kunt gooien

Het is ook erg leuk om tijdens het uitlaten als je hond los mag lopen te spelen met een tennisbal die je weg kan gooien. Je hond zal als een speer achter de tennisbal aanrennen waarna het dier de tennisbal terug zal brengen. Dit is erg goed, want zo rent je hond vele meters waardoor hij of zij fit zal blijven.

Categories: AlgemeenBlog