Voor de sigaretten rokers onder ons kan dit een belangrijke vraag zijn, in welk land zijn sigaretten het goedkoopst? Deze dure verslaving wordt namelijk alleen maar duurder. Dit is natuurlijk niet voor niets. De overheid wilt namelijk roken zo moeilijk mogelijk maken. Ze kunnen eventueel sigaretten illegaal maken maar dat doen ze dan ook weer niet. De inkomsten die ze hebben op sigaretten is namelijk zeer goed. Hierdoor stijgen de prijzen dus ook. Niet iedereen kan ineens stoppen ook al moet je 20 euro voor een pakje sigaretten betalen. Bekijk het assortiment daarom eens in het buitenland. Misschien is het wel dichterbij dan je denkt en ook nog eens een stuk voordeliger. 

 

Goedkoopste

Het goedkoopste pakje sigaretten in Europa is 3,25 euro. Je kan dit in Kroatië vinden. Dit is alleen niet heel dicht bij huis, waardoor je deze alleen kan kopen als je er eventueel op vakantie gaat. Gelukkig zijn er ook goedkopere opties dicht bij huis die het reizen misschien wel waard zijn. Zo kan je in Luxemburg een pakje sigaretten voor 5,20 euro kopen. Nog dichter bij huis is in Duitsland, namelijk 6,30 euro en in België 6,50 euro per pakje. In Nederland is een pakje gemiddeld 8 euro waardoor je toch nog aardig wat kan besparen. Bekijk het assortiment dus eens in onze buurlanden en bereken uit of het voor jou voordeliger is om ze daar te kopen. Het zelfde geld voor Zap Juice e-liquids

 

Andere opties

In plaats van sigaretten kan je ook eens kijken naar e-sigaretten. Dit is namelijk een eenmalige aanschaf plus liquids. De e-sigaret is verkrijgbaar rond de 30 euro en Zap Juice e-liquids zijn rond de 4,50 euro verkrijgbaar. Het is per persoon verschillend hoeveel liquids ze nodig hebben maar dit ligt ongeveer rond de 2 per week. Zap Juice e-liquids gaan lang mee maar je zou moeten uitproberen hoe lang jij er mee doet voordat je kan beslissen hoeveel je er nodig hebt. Daarbij is het assortiment voor e-sigaretten zeer groot. Bekijk het assortiment dus voordat je een keuze maakt. 

Categories: Overig