Leuke bedrijfsuitjes versterken de band binnen een team of bedrijf, daarom is het belangrijk om leuke dingen met het personeel te gaan doen. Een goede band tussen collega’s verhoogd de productiviteit van het personeel. Ook is het bewezen dan het verzuim van werknemers duidelijk lager is wanneer het personeel zich op zijn plek voelt binnen een bedrijf.

3 ideeën voor het kiezen van een bedrijfsuitje

  • Escape Room, ontsnap samen met je team uit een versleutelde ruimte. Escape Room is een spel waarbij een spel wordt nagebootst, door middel van teamwork moet je een aantal dingen oplossen waardoor je kan ontsnappen uit een soort doolhof van ruimtes.
  • Bierproeverij, wat brengt mensen nou dichterbij dat een drankje? Wanneer je team/bedrijf bestaat uit fanatieke bierliefhebbers kun je altijd een bierproeverij boeken. Op een bierproeverij kun je verschillende soorten biertjes proeven, bier drinken zal na deze dag nooit meer hetzelfde zijn.
  •  Karten, iedereen vindt racen leuk. Met een wedstrijd element kun je het bedrijfsuitje persoonlijk maken, ook kun je ervoor kiezen om tegen andere bedrijven te racen om door samenwerking verder te komen.

Bedrijfsuitjes in plaats van een relatiegeschenk

Bedrijfsuitjes worden steeds populairder steeds meer bedrijven kiezen ervoor om wat leuks te gaan doen in plaats van een cadeautje. De reden hierachter is dat een uitje vaak meer wordt gewaardeerd dan een cadeautje. Veel cadeautjes worden ouderwets doordat het personeel veelal hetzelfde cadeautje elk jaar weer krijgt. Echte aandacht van een baas die persoonlijke tijd in een uitje steekt wordt gewaardeerd door het personeel. Ook is een relatiegeschenk steeds minder van deze tijd. Door erop uit te gaan met een zakenpartner kun je een voordeel creëren, door persoonlijk contact is het waarschijnlijker dat een belangrijke partner bij jou blijft, en dit is natuurlijk waarvoor een relatiegeschenk bedoeld is. Wat ook erg leuk en origineel is tijdens een bedrijfsuitje, is om gepersonaliseerde kleding te laten bedrukken. Dit doe je heel voordelig en snel bij YourStyle Promotions. Zo kan je alle medewerkers in teams zetten en zie je meteen wie tijdens paintballen of lasergamen jouw vijand is!

Categories: Cadeau