De afgelopen jaren merk ik dat ik langzaam veel ben aangekomen. Ik voel me een stuk minder fit en wil hier graag wat aan doen. Doordat ik veel ben aangekomen vind ik echt dat mijn lichaam er veel minder mooi uitziet en hier kan ik niet goed mee leven. Om deze reden ben ik gaan zoeken naar de juiste manier om af te vallen. Zo heb ik een tijdje gesport alleen hier hield ik geen regelmaat in en ging ik het combineren met slecht eten wat dus niet helpt. Hierdoor kwam ik bijna meer aan dan dat het hielp met afvallen. Toen ik hier ook meer achter kwam was het dan ook de tijd om hulp te zoeken bij het afvallen. Omdat het mij niet lukt en ik er eigenlijk niet genoeg verstand van had zodat het mogelijk wel ging lukken.

Hulp van een voedingsdeskundige

Na wat tips van andere mensen ben ik opzoek gegaan naar een diëtist. Iemand die mij kon helpen met een goede voeding wat mij weer kan helpen met het behalen van mijn doel. Mijn doel was namelijk om weer af te vallen maar ook om mijzelf fitter te gaan voelen. Tijdens mijn zoektocht naar een diëtist in Enschede kwam ik uit bij Jessica van Raalte. Zij heeft mij geholpen aan de juiste voeding en hoe ik zo makkelijk mogelijk kan afvallen. Door haar hulp bij bijvoorbeeld de voeding kon ik in combinatie met het vele wandelen veel afvallen. Wandelen is hierdoor ook absoluut mijn nieuwe hobby geworden.

Wandelen door de bossen

Door het afvallen ben ik veel gaan wandelen door de bossen in de buurt van mij woning. Elke dag na werk loop ik wel twee uur lang hier doorheen. Dit is goed voor het afvallen en past perfect bij mijn nieuwe lifestyle. Voor deze wandeling moet ik ook wel goed beschermd zijn. Aangezien er in deze bossen veel teken rondlopen heb ik wel vaak meegemaakt dat ik teken op mij had zitten. Dit weerhield mij soms van het wandelen en dat is dus niet de bedoeling als ik bezig ben met het afvallen. Om deze reden heb ik dus teekwerende kleding besteld. Deze draag ik nu elke wandeling en sinds ik dit draag heb ik er nooit meer last van gehad

Categories: Economie