We kennen het allemaal wel, er wordt gezegd dat er véél meer leuke beschikbaar is voor meiden en vrouwen dan voor de jongens, maar dat is onzin. Alhoewel er soms wat meer op meiden gefocust wordt, is er echt nog zóó veel leuks voor jongens kleding te vinden! We willen je een merk voorstellen dat zich alleen maar richt op de jongenskleding. Dit merk is echt een super toevoeging aan jou kledingkast.

OWWW Amsterdam is bij verschillende (web)winkels in Nederland verkrijgbaar, en heeft een erg uitgebreid assortiment. Op dit moment bestaat de collectie uit accessoires, hoodies, broeken, overhemden, sweaters, longsleeves en T-shirts. OWWW Amsterdam is een kledingmerk speciaal voor jongens. Als we het merk in een paar woorden zouden omschrijven zouden dat comfortabel, opvallend en RAW zijn.

Ook zijn ze actief op het posten van online activiteiten op Instagram. Via daar laten ze weten wanneer een sale begint en eindigt, en laten ze weten wanneer de nieuwe collectie er weer is. Dus ik zou zeggen neem een kijkje op het Instagram profiel (owww.amsterdam)

Het verhaal
Once We Were Warriors Amsterdam is ontstaan omdat ze een kleding merk willen die de look and feel uit straalt van een echte warrior. Dat doen ze door gebruik te maken van verschillende RAW materials. Ze willen juist niet gebruik maken van hele opvallende kleurencombinaties maar juist kleding te maken in neutrale kleuren. Dit zorgt ervoor dat je outfit niet door de kleur maar door de kledingmaterialen toch opvalt en zorgt voor een eye catching outfit.

Categories: LifestyleMode