Er wordt veel gezegd over het zandlopers figuur bij vrouwen. Het wordt gezien als het ‘perfecte figuur’ door de smalle taille. Echter is het vandaag de dag ook modieus voor de man om getailleerd gekleed te gaan. Een taille laat de schouders beter uitkomen, en dat genereert een mannelijke stoere uitstraling. En een mannelijke stoere look hebben, is altijd goed.

Een taille met getailleerde overhemden

Getailleerde overhemden geven iedere man een stijlvolle en modieuze uitstraling. Getailleerde overhemden zijn rond de taille iets ingenomen. Hierdoor oogt de middel smaller en komt het figuur beter tot z’n recht. De schouders worden benadrukt en genereert een T-figuur. Het ideale mannenfiguur.

Zelfverzekerd overkomen in een getailleerd overhemd

In licht getailleerde overhemden kom je altijd modieus voor de dag. Dit modieuze voorkomen trekt door in je gevoel van eigenwaarde. Er goed uitzien is van goede en positieve invloed op je zelfverzekerdheid. Het maakt dat jij grootste successen behaald. Dat alleen door toedoen van getailleerde overhemden, zoals de Eton overhemden.

 

Getailleerde overhemden dragen is hip, modieus en trendy

Getailleerde overhemden hebben de afgelopen jaren het straatbeeld volledig overgenomen. Eind de jaren van 21e eeuw was het super hip om met wijde kleding te lopen. Zo zaten de overhemden ook vrij wijd en zeer ‘loosy’. Maar trends komen en gaan. Zo is het wijde overhemd totaal niet meer in de trek, maar staat het symbool voor slobberigheid, onverzorgd uiterlijk en niet afgekleed.

 

Vandaag de dag zijn getailleerde overhemden erg in trek. Dit komt omdat getailleerde overhemden een moderne uitstraling hebben. Getailleerde overhemden kleden licht af, waardoor de man er nog slanker uitziet in zo’n overhemd. Er zijn veel vrouwen die dit aantrekkelijk vinden. Het is dus geen wonder dat veel mannen graag een getailleerd overhemd aantrekken bij een bruiloft, een bijeenkomst of verjaardagsfeest.

 

Getailleerde overhemden voor de slanke man

Getailleerde overhemden zijn zodanig gemaakt dat ze strak langs het lichaam vallen. Mensen met een bierbuikje moeten goed opletten met getailleerde overhemden. Getailleerd valt nauw en als er een buikje in de weg zit, kan een overhemd erg strak zitten. Dan is het eigenlijk beter om een overhemd te kiezen dat wat ruimer valt.

 

Indien jij een goed figuur hebt, hoef je niet bang te zijn dat een getailleerd overhemd je niet staat. Getailleerde overhemden zijn overhemden die de slanke man subliem staan. Omdat deze overhemden nauw langs het lichaam vallen, kleden ze goed af. Voor mannen met een slank figuur hebben deze overhemden een perfect draagcomfort.

De perfecte pasvorm voor jou

De perfecte pasvorm is natuurlijk voor iedere man anders. Je hebt grofweg drie soorten overhemden: getailleerd, recht en wijd. Een getailleerd overhemd oogt casual en sportief. Een recht model juist meer zakelijker en formeler. Een wijd overhemd juist casual en zeer informeel.

 

Een getailleerd overhemd is trendy, maar als je geen slank figuur hebt, is het beter om een wijde of een recht overhemd aan te trekken. Let er alsnog wel op dat je de juiste maat koopt en let altijd goed op het matentabel per overhemdenmerk.

 

 

 

Categories: Financieel