Een relatiegeschenk is niet alleen leuk om te geven en te krijgen, alleen het uitzoeken ervan is al een aangename bezigheid. Relatiegeschenken zijn in heel veel soorten en maten en talloze uitvoeringen verkrijgbaar. Het is maar net wat je wilt geven maar ook wat je eraan kunt en wilt spenderen. Wil je je werknemers iets leuks geven of je relaties binnen de zakenwereld een aandenken aan je bedrijf meegeven? Kies dan voor een mooi relatiegeschenk.

De keuze is reuze

Je kunt het over het algemeen zo gek niet bedenken, of het is wel verkrijgbaar als relatiegeschenk. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld pennen, tasjes, paraplu’s, schrijfblokken en ga zo maar door. Op de site van Relatiegeschenken.nl vind je alle mogelijkheden, onderverdeeld in duidelijke categorieën. Je kunt kiezen voor wat leuks maar ook altijd voor wat nuttigs.

Mokken bedrukken met logo

Omdat de diversiteit binnen relatiegeschenken groot is kun je altijd wel iets vinden dat voor iedereen leuk is. Denk bijvoorbeeld eens aan een mok met logo. Deze kun je laten voorzien van bijvoorbeeld de naam van je bedrijf of een logo. Dan denkt de gebruiker tijdens het kopje koffie ook meteen aan jouw bedrijf als hij de naam weer ziet staan. En het geschenk is direct ook stukken persoonlijker als je er iets op laat drukken.

Denk ook tijdens de koffie aan het bedrijf

Mokken zijn erg populair als relatiegeschenk. Je kunt ze bijvoorbeeld in de kantine van je bedrijf gebruiken maar ook meegeven aan klanten of leveranciers. Mokken kun je in diverse maten bestellen. Denk hierbij aan een eenvoudige koffiemok, maar ook aan mokken die speciaal onder bepaalde automaten passen of mokken waarin je koffie lekker warm blijft of een beker waarin je de koffie ook onderweg mee kunt nemen.

Voorbeeld en bestellen

Als je een mok gekozen hebt die naar je zin is, kun je er vervolgens voor kiezen om deze te laten voorzien van een logo of slogan die kenmerkend is voor jouw bedrijf. Als je aangeeft wat je erop wilt laten zetten, krijg je eerst digitaal een voorbeeld toegestuurd om te kijken of het naar je zin is. Zo niet, dan zijn aanpassingen uiteraard ook nog mogelijk. En wat is er nu leuker dan een nuttig cadeau te geven waarbij mensen bij het zien ervan ook nog eens aan jouw bedrijf denken? Maak je meteen nog een beetje reclame tijdens de pauze.

Categories: Cadeau