Misschien ken je het wel, je bent op zoek naar een echt uniek, persoonlijk cadeau voor een speciaal iemand, denk hierbij aan een familielid of een goede vriend of vriendin. Maar laat jouw creativiteit je in de steek bij het zoeken? Lees dan gerust verder en kom er achter wat ons fantastische idee is voor een echt uniek cadeau.

Iedereen weet dat ieder mens compleet anders is, ook de iris die zich in het oog bevindt is bij ieder mens compleet anders. Deze is te vergelijken met een vingerafdruk, maar dan vele malen aantrekkelijker is door de schitterende kleurrijke kleurencombinatie die te vinden in de iris. Die prachtige kleurencombinatie is nauwelijks te zien met het blote oog, wat eigenlijk best jammer is.

Hoe mooi zou het dan zijn als je de iris van een speciaal persoon gecombineerd kan worden door middel van fotografie, design en fine art printing. Bij sommige bedrijven kan je een foto laten maken van je iris en kunnen laten verwerken in plexiglas heel mooi is dat iedereen een andere kleurencombinaties heeft en dat je het mooi kan combineren met verschillende interieurstijlen in huis. Ook kunnen sommige bedrijven hier meer meedoen zoals een tafelblad er van maken of een foto op schilderijformaat. Unieker cadeau kan je het niet krijgen!

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om het unieke cadeau op plexiglas te krijgen. Zo kan je 1 oog op plexiglas krijgen maar ook verschillende ogen op 1 plexiglas. Genoeg keus naar je eigen smaak dus! Het hangt er maar net vanaf waar je naar opzoek bent.

Categories: BlogCadeau