Tegenwoordig heeft iedereen er wel een, een pen met het logo van een bedrijf er op. Toch komen deze pennen in zo veel verschillende vormen en maten dat u nog steeds origineel kan zijn met een pen. Zo kunt u bijvoorbeeld opvallen door een felgekleurde pen te laten bedrukken met uw logo.

Vroeger kocht men een pen als relatiegeschenk als een blijk van waardering. Tegenwoordig kan iedereen voordelig en snel veel pennen bestellen bij bijvoorbeeld BudgetGift.nl. Deze pennen kunt helemaal aan passen naar uw wens en aan iedereen mee geven om zo naamsbekendheid te verwerven. Een pen heeft gemiddeld namelijk drie eigenaren(!) zo bereikt u met één pen dus 3 mensen. Dus heeft u een nieuw logo dan kunt u door 10.000 pennen te laten drukken 30.000 mensen kennis laten maken met uw nieuwe logo.

Natuurlijk kunt u ook nog steeds luxe merk pennensets bestellen om aan uw zeer gewaardeerde relaties te schenken. Deze kunt u vervolgens laten graveren of bedrukken met een inspirerende tekst of uw bedrijfsnaam. Waardoor iedere keer als uw relatie geniet van het schrijfgenot van de luxe pen hij of zij aan uw bedrijf zal denken.

Het feit is dat een pen tegenwoordig dus meer een visitekaartje geworden is dan een relatiegeschenk. Omdat een pen daadwerkelijk een gebruiksvoorwerp is in plaats van een portemonnee vullende ergernis. Het visitekaartje is dus eigenlijk verleden tijd evenals de pen als relatiegeschenk. Dit laatste kan nog steeds maar dan minder exclusief dan vroeger omdat ieder bedrijf haar eigen pen heeft laten bedrukken.

De vraag is nu dus hoe en waar laat u uw nieuwe pennen bedrukken. Het antwoord daarop is simpel! Bij BudgetGift.nl zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de branche en werken alleen met de beste leveranciers. Ook als u niet weet hoe u op een origineel idee kan komen staan de medewerkers van BudgetGift voor u klaar. Zelfs als u het echt niet meer weet kunt u even langs komen in de showroom om de verschillende opties tegen elkaar af te wegen en uw uiteindelijke beslissing te maken.