Mannen die vaker gekleed gaan in een casual chic stijl, die zullen gewend zijn aan het dragen van een colbert. Een luxe colbert voor heren kleedt de drager immers netjes en zakelijk af. Een colbert kun je op allerlei manieren combineren en vaak is er meer mogelijk dan je eerst denkt. Daarom zullen hieronder vijf tips volgen voor een stijlvolle look met een colbert.

 

De colbert met overhemd

Een gouwe ouwe is de colbert te dragen met een business of denim overhemd. Een colbert met een wit of lichtblauw business hemd is simpel maar doeltreffend. Een grijze of donkerblauwe colbert past hier prima bij. Wil je wat opvallenders doen, dan kun je ook kiezen voor een colbert in een felle kleur of ene met een patroon. Een overhemd van spijkerstof staat ook mooi onder een colbert. 

 

Een colbert met T-shirt

Voor een moderne en sportieve look is de combinatie van de nettere colbert met een simpel, effen T-shirt een aanrader. Een all-over print kan ook nog wel, maar laat de grote prints maar achterwege. Less is more in dit geval. Zoek je nette T-shirts om te dragen onder je colbert? Op Gentiluomo.com heb je genoeg keuze!

 

Een colbert met pullover

Een smart casual look creëer je door een colbert te combineren met een pullover. Je kunt ervoor kiezen om onder de pullover nog een onderhemd te dragen voor een zakelijke look. Je kunt er echter ook voor kiezen om het onderhemd weg te laten voor een iets moderne uitstraling. Pullovers kunnen een ronde hals hebben of een V-hals. Een sportieve sweater of een coltrui matchen daarnaast ook met de colbert.

 

Een colbert met gilet

Een groeiende trend is het dragen van een gilet onder een colbert. Dit geeft je namelijk een landelijke en stoere look. De gilet wordt in een andere kleur gedragen dan de colbert. 

 

Een colbert met shirt

Hoewel de colbert met overhemd een klassieker blijft, bestaat er nu ook een mooie variatie hierop. De colbert met het normale T-shirt zonder kraag. Een luxe colbert voor heren in combinatie met een T-shirt geeft je een hippe uitstraling.

 

Categories: Mode