Wie denkt aan een nieuwe vloer, komt tegenwoordig al snel uit bij een PVC visgraat vloer. Logisch, want dit is natuurlijk ook ontzettend mooi. Het is tijdloos en daarmee dus bij uitstek geschikt om de komende jaren van te kunnen genieten. De kosten zijn immers niet mals, dus om de paar jaar een nieuw vloer is niet heel erg verstandig. Je kunt dan dus beter één keer goed investeren in een goede en ook mooie vloer, dan dat je iedere paar jaar een goedkope vloer haalt, waar je achteraf spijt van blijkt te hebben. Is jouw oog gevallen op een PVC visgraat vloer, dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wil jij wat je opties zijn? Lees dan rustig verder, dan vertellen wij het je.

Verschillende soorten visgraat

De meeste mensen die het hebben over een visgraat vloer, denken natuurlijk aan de standaard motieven zoals ze worden gelegd. Toch zijn er nog tal van andere opties waarop jij een PVC visgraat vloer kunt laten leggen. Eén van die manieren is de walvisgraat PVC vloer. In verhouding tot de normale visgraat vloer, is deze variant een heel stuk breder, waardoor het een stuk robuuster uitstraalt. Vooral in een grote kamer is dit een absolute aanrader, zodat je wat meer volume en body creëert.

Wat zijn de kosten van een PVC vloer?

Ben jij op zoek naar een goede PVC vloer tegen een scherpe prijs, dan ben je bij VloerXL op het juiste adres. Hier vind je allerlei verschillende soorten PVC vloeren, die geschikt zijn voor ieder budget. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je niet slaagt, want die kans is vrij klein. Wel is het goed om te weten dat de kosten voor een gemiddelde PVC vloer zo ergens tussen de 40 – 70 euro ligt. Deze prijs is dan vaak wel inclusief het leggen van de vloer. De enorme verschillen komen met name voort uit het feit dat er verschil zit in dikte van de toplaag.

Categories: wonen