De prepaid simkaart is in 2019 weer in populariteit gestegen in vergelijking met voorgaande jaren. De reden hiervan is het groeiende aanbod van prepaid bundels. Steeds meer providers of internetaanbieders zien toekomst in prepaid bundels. De prepaid bundels zijn ook in verschillende varianten verkrijgbaar. Denk hierbij aan internet bundels, bel-bundels of een combinatie van beide. De beste providers van Nederland bieden prepaid aan.

Prepaid internet

Bij prepaid internetten kun je internetbundels aan- en uitzetten wanneer jij zelf wilt. Bij de meeste internet providers is het mogelijk om te internetten zonder databundel. Je hebt als gebruiker zelf in de hand hoeveel je wilt gebruiken en daar bepaal je de hoogte van je internet MB’s. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel een databundel aan te schaffen.

Prepaid bellen

Prepaid bellen wordt steeds populairder door de steeds lager wordende tarieven. Er zijn tal van aanbieders die je met elkaar kunt vergelijken om zo goedkoop mogelijk te bellen. Met prepaid heb je zelf de controle over je mobiele kosten en kun je je belminuten gemakkelijk aanpassen. Met prepaid zijn de tarieven per minuut dat je belt. Je hebt met prepaid ook de mogelijkheid om internationaal te bellen.

Internet en bellen

Wanneer je kiest voor een prepaid abonnement met een combinatie van internet en bellen, moet je er rekening mee houden dat internet een stuk duurder is dan belminuten. Wanneer je je prepaid bundel zo laag mogelijk wilt houden, kun je ervoor zorgen dat je vaak internet via een Wifi-verbinding. Deze verbinding is vaak binnenshuis, op school of op je werk. Wil je ook veel buitenshuis kunnen internetten? Dan is het belangrijk bij het kiezen van je prepaid bundel goed naar de goedkoopste opties te kijken om te kunnen internetten. Er zijn veel verschillende aanbieders die verschillende tarieven hanteren waar je uit kunt kiezen. Het is dus aan jou hoeveel je wilt besteden aan je prepaid bundel.

 

Categories: Telecom