Het is altijd fijn om lekker op stap te kunnen. Het is daarbij vooral leuk om nieuwe locaties te ontdekken. Je kan gewoon naar een high tea locatie in de buurt gaan, maar er zijn ook allerlei andere leuke en interessante plekken in Nederland om te ontdekken. Aan de hand van wat de echte kenners zeggen, zijn dit bijvoorbeeld vier echte musts om voor te gaan.

 

Tip: Zoek jij een leuke locatie voor een high tea in Helmond? Kijk dan eens op HighTea.nl.

Genieten van een high tea in Eemnes

Een plek waar je in ieder geval geweest moet zijn als je een echte high tea liefhebber bent, is Eemnes. Op Hightea.nl vind je meer. Het leuke aan deze plek is dat je jouw uitje middenin de natuur viert. Het gaat dus niet alleen om de hapjes en drankjes. Het gaat ook om de beleving. Een kleine wandeling maken is hier bijvoorbeeld geen enkel probleem en voel ook goed.

High tea volgens traditie in Echten

Een andere leuke plek om je high tea te beleven is Echten. Hier kan je nog het uitje op de klassieke Engelse manier ervaren. De hapjes zijn er zoals bedoeld is bij de Engelse high tea. Ook het servies heeft die typisch Engels uitstraling. Daarnaast is de locatie ook heel aantrekkelijk. Het ziet er echt uit als een Britse tearoom en ligt ook nog eens bij het bos.

Op duurzame wijze bij Alkmaar

Alles wat je kan bedenken kan veel duurzamer. Dat geldt dus ook voor je high tea. Vier je deze bij Soepp in Alkmaar, dan kan je bijvoorbeeld suikervrij, glutenvrij of vegan high-tea’en. Alles is lokaal geproduceerd en ingekocht. Daarbij wordt gekeken naar het minimaliseren van het afval. Genieten zonder schuldgevoel dus. Dat is wel zo fijn.

Tussen de dieren in Nederweert

Wil je meer een beleving van de high tea maken? Dan ga je naar Nederweert. Daar kan je namelijk de theeschenkerij beleven tussen de rondlopende dieren. Er zijn allerlei verschillende soorten diertjes, die ook nog eens goed bij het thema passen. Ook de bloemen en de moestuin zijn leuk om te zien. Daarmee maak je de middag natuurlijk helemaal compleet. Het is leuk om op die manier te genieten van een high tea in stijl.

Categories: Lifestyle