Speel je enige tijd met veel plezier Candy Crush? Je bent zeker niet de enige. Miljoenen mensen wereldwijd beleven elke dag plezier aan dit spelletje. Het combineren van kleurrijke snoepjes is dan ook een heerlijke vorm van vermaak. Als liefhebber van Candy Crush ben je op Candycrush.nl aan het juiste adres. Op deze website vind je een schat aan informatie en tips over het zeer populaire spel.

Overzichtelijke Candy Crush site

Wanneer je nog geen Candy Crush hebt gespeeld, is het zeker het proberen waard. Het is namelijk de ideale vorm van ontspanning. Candy Crush werd in 2012 op de markt gebracht door het Zwitserse computerspelbedrijf King Digital Entertainment. Tientallen websites voorzien de vele Candy Crush spelers graag van informatie. Candycrush.nl is een aanrader, omdat alle informatie er zeer overzichtelijk is weergeven.

Een goede start met Candy Crush

Candycrush.nl bevat diverse categorieën met interessante informatie. Zo vind je er informatie over het spel zelf, maar ook handige cheatcodes en tips. Als beginneling is het handig om te weten hoe je een goede start kunt maken. De Candy Crush site adviseert bijvoorbeeld om een paar YouTube filmpjes te kijken.

Punten halen met boosters

Een andere handige tip van de site is dat je zoveel mogelijk combinaties van snoepjes moet maken. Dit levert je namelijk een ‘booster’ en meer punten op.

Inmiddels zijn er online diverse handleidingen beschikbaar om de levels van Candy Crush. Ook Candycrush.nl helpt je met handleidingen over diverse levels graag op weg.