Optimale snelheid en een strak uiterlijk. Dat zijn de twee grootste belangen die je voor je scooter stelt, toch? Dan wordt het hoog tijd om die te realiseren!

Je favoriete tweewieler is hierbij niet anders dan kleding. Die moet je warm houden maar ook prettig zitten. En er ook nog eens heel mooi uitzien! Praktisch nut, comfort, aantrekkelijk uiterlijk… precies de zaken die de meeste eigenaren belangrijk vinden voor hun scooter.

Het ruime assortiment van K-Parts voorziet ruimschoots in die behoefte. Dankzij ons brede aanbod kun je met groot gemak je scooter onderhouden en precies de kleuren en details meegeven die je graag wilt voor je racemonster.

Scooter onderdelen

Nog een essentiële zaak voor een ideale scooter; jijzelf. Jazeker, wie gaat anders die scooter onderdelen monteren? Een professionele technicus? Dat kan, ja. Maar dat kost weer handenvol geld, wat je veel beter kunt besteden aan andere zaken, bijvoorbeeld voor je scooter. Zelf sleutelen is bovendien een hartstikke gave hobby en je weet hiermee precies wat er allemaal aan je favoriete voertuig gewijzigd is!

Accessoires

Denk je bovendien aan je eigen veiligheid? Om er zeker van te zijn dat je alle benodigdheden hebt, is het belangrijk dat je de meest essentiële zaken in huis haalt. Denk hierbij aan windschermen, comfortabele kleding, een helm en een degelijk slot. Sterker nog, je verzekeraar keert niets uit zolang het slot dat je hebt aangeschaft niet aan hun normering voldoet! Lees daarom je polis goed na voordat je een keuze maakt voor je professionele beveiliging.

Categories: Vervoer