Wij als slotenmaker uit Almere zijn het bedrijf van de week! We verlenen de beste service voor de beste kwaliteit.

Als er bij u is ingebroken bent u bij de slotenmaker uit Almere aan het juiste adres. We kunnen razendsnel zorgen voor vervangend hang- en sluitwerk en u voorzien van tips en informatie om herhaling van inbraken zo goed als mogelijk te voorkomen. We helpen u om uw huis zo veilig mogelijk te maken; niemand zit immers te wachten op inbraken. Het gekwetste gevoel van veiligheid is misschien naast brand wel een van de vreselijkste dingen die u als huizenbezitter kan overkomen.

Onze sloten zijn voorzien van het Politie Keurmerk. Dat houdt in dat ze veilig geacht worden te zijn voor inbrekers, en het openen van de sloten met zogenaamde lopers heel lastig, zo niet onmogelijk is.

We hebben een groot assortiment aan sloten in allerlei soorten, uitvoeringen en maten. Neemt u dus gerust eens een kijkje bij ons, we leggen u graag de verschillen tussen de diverse typen sloten uit. We hebben sloten voor elk budget en elke toepassing. Door de juiste sloten in uw huis aan te brengen kunt u het risico van een inbraak zo klein mogelijk houden, wie wil dat nu niet?

Twijfel dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. We beschikken over deskundige monteurs met jarenlange ervaring die u graag van goed advies voorzien.

Kortom: we zijn bedrijf van de week en daar zijn we trots op! Neem nu contact met ons op en we helpen ook u graag aan een veilig thuis, dat verdient immers iedereen.

Categories: Economie