Heb je een badkamerverbouwing op stapel staan? Dat is nog eens fijn. Het is wel heel lekker om deze fijne ruimte in huis helemaal naar je zin te maken. Alleen zal dit wel de nodige tijd en het nodige werk kosten. Dat betekent dus ook dat je tot die tijd een probleem kan hebben met het douchen. Daar moet je dan dus een oplossing voor verzinnen. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden. Douchen bij bekenden of op de sportschool. Maar ook een nooddouche kopen kan een idee zijn voor jouw situatie.

Gebruik maken van je netwerk

Douchen bij mensen in je netwerk is misschien wel de slimste zet op dit moment. Zo kan je bijvoorbeeld bij een vriend douchen. Of je vraagt het aan familie. Een andere optie is het natuurlijk om gewoon bij de buren aan te kloppen. Als je dit een enkele keer doet, zullen er maar weinig mensen een probleem van maken. Het is dan wel slim om verschillende mensen in je netwerk hierom te vragen. Zo kan je het werk gewoon rustig afronden zonder in douchenood te komen. Uiteindelijk is dat ook precies wat je zoekt.

Gebruikmaken van openbare douches

Een andere optie die je hebt, is het gebruikmaken van openbare douches. Je kan bijvoorbeeld denken aan de douche bij het zwembad. Of bij een camping als je die in de buurt hebt. Een andere optie is de douche van de sportschool waar je lid bent. Als je na het sporten direct even een douche pakt, dan heb je al je zaken dus gewoon goed op orde. Dit geeft je ook de nodige rust. Voor veel mensen is dit de gemakkelijke optie om voor te gaan, dus zoek dit ook voor jezelf uit.

Kiezen voor een mobiele douchecabine

Het is slim om te kijken wat de mogelijkheden met een mobiele douchecabine zijn. Wanneer je die kan huren of kopen, dan heb je gewoon zelf een douche tot je beschikking. Die kan je buiten in de tuin zetten. Gebruik je echter een lekbak, dan kan je hem ook gewoon binnen gebruiken. Zo hoef je niemand tot last te zijn. ook hoef je de doucheruimte niet openbaar te delen. Dit zijn dus eigenlijk alleen maar voordelen. Zeker tijdens een verbouwing kan je hier veel aan hebben. Je kunt de douche ook gemakkelijk schoonhouden. Dit maakt het nog net iets fijner.

Categories: wonen