Wil je een eigen website? Grote kans dat WordPress het beste content management systeem is dat bij je past. De mogelijkheden zijn namelijk bijzonder breed en je bent van goede beveiliging verzekerd. Of je nu een eenvoudige website wilt of eentje waarop al je klanten kunnen inloggen of contact kunnen komen met je. Laten we de redenen om te kiezen voor WordPress eens op rij zetten.

1. Makkelijk om een website te beheren

Een website met WordPress maken is bijzonder eenvoudig. Je hebt de website snel online en kunt deze makkelijk beheren. Waarbij je in een handomdraai informatie kunt bewerken en toevoegen. Van blogartikel tot een pagina’s of je agenda en andere functionaliteiten. Het is dus geen hogere wiskunde ondanks de mogelijkheden.

2. Een uitstekend en veilig website systeem

Een veilige website is natuurlijk prettig en eigenlijk een voorwaarden. Daar moeten jouw klanten en bezoekers ook van op aan kunnen bij een bezoek. En dat kan ook wanneer je voor WordPress kiest. Van kleine tot grote bedrijven, WordPress is overal.

3. Het kost je helemaal niets

Het gebruik maken van WordPress kost je helemaal niets. De enige kosten die je moet maken zijn de hosting voor je website en die voor een mooi domeinnaam. Maar het is en blijft een volledig gratis te gebruiken content management systeem dat voortdurend in ontwikkeling is met nieuwe updates.

4. Je kunt functionaliteiten toevoegen

Wat kun je niet vinden voor je WordPress website. Zelfs het toevoegen van een winkel in je WordPress omgeving is eenvoudig en makkelijk te doen. Dat is het voordeel van dit geweldige systeem waar inmiddels miljoenen websites op draaien.

5. Het is zoekmachine vriendelijk

Wel het laatste voordeel maar niet de minste. Een WordPress website is namelijk bijzonder zoekmachine vriendelijk. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan zijn er geweldige SEO plugins te vinden die je website nog beter vindbaar maken. 

 

Vind je alles zelf uitvinden toch een beetje spannend? Je kunt ook een WordPress website laten maken door een professional. Zo ben je helemaal klaar voor de start en verzekerd van een website die de ogen streelt.

Categories: Ondernemen