Zeg eens eerlijk: hoeveel nette heren overhemden heb jij in je kast? En hoeveel daarvan zijn wit? Als jij er zo een paar tevoorschijn haalt, maar eigenlijk niet weet hoe je ze kunt combineren met iets anders dan een pak, dan zit je hier goed. We hebben een paar geweldige tips voor je, zodat jij deze zomer de blits maakt met een wit overhemd dat helemaal bij het moderne straatbeeld past.

 

Zorg voor de perfecte match

Een wit overhemd is eindelijk te combineren en kan aan elke persoonlijke stijl worden aangepast. Het eerste waar je op moet letten, zijn de kraag en de knopen. Die zie je immers als eerste. Zorg ervoor dat ze passen bij de look die jij wilt uitstralen. Ook de stofkeuze is belangrijk. Een wit overhemd met een polokraag zal er nonchalanter uitzien dan een overhemd van katoen met een aansluitende boord.

 

Doe meer met een trui

Draag je nette witte overhemd eens in combinatie met jeans en een mooie trui voor een meer casual look. Lekker warm als het ´s avonds op het terras wat kouder wordt, maar ook leuk om nonchalant over de schouders te slaan als de terrasbranders aangaan. Met wit is tevens elke kleurencombinatie te maken, zowel voor een klassieke smaak als voor mannen die voor kleur kiezen.

 

Combineer ´m met jeans

Vrijetijdsbroeken, zoals jeans en chino ´s, zijn op dit moment erg trendy. Je kunt ze zelfs op kantoor of naar een diner dragen. Draag je witte overhemd dan wel wat netter gestyled, bijvoorbeeld in combinatie met Oxfords, en stop het overhemd in je broek. Let er ook op welke broekriem je hier bij draagt. Wil je het extra casual, rol dan je mouwen op en draag het hemd over de jeans. Op deze manier kun je je hele broekencollectie eindeloos met je witte overhemden combineren. Kijk ook eens in de webshop van Genti Clothing voor stijlvolle broeken.

 

Jouw pakkie an

De meest klassieke combi onder de nette heren overhemden is natuurlijk het witte overhemd bij een zakelijk pak. Draag er een mooie stropdas bij en je kunt bij iedere gelegenheid acte de présence geven. Let er dan wel op dat de stropdas zo geknoopt is dat hij mooi past bij de kraag en de stof van het overhemd. Details tellen…

 

Maak ´m zomers

Zelfs op vakantie hoeft je nette witte heren overhemd niet thuis in de kast te blijven, zeker niet als er een met korte mouwen hebt. Match ´m met een bermuda of korte broek en je bent helemaal klaar voor de zomer.

Categories: Mode