4fmp is de afkorting van 4-fluoramfetamine. 4fmp is een verwant van de stof amfetamine en is een van de bekendste research chemical. Maar hoewel het middel in slechts een paar jaar razend populair is geworden, behoort het vanaf mei 2017 tot Lijst 1 van de Opium wet en is het officieel verboden.
4fmp schijnt de ‘ Light’ variant van XTC te zijn, en is bekend om zijn stimulerende en euforische effecten. 4fmp verhoogt de hoeveelheid dopamine en serotinine in het brein wat de aangename effecten veroorzaken. Volgens gebruikers is er na het gebruik van 4fmp ook bijna geen sprake van een kater.
De positieve effecten van 4fmp kunnen onder andere zijn een opwekkend en gelukzalig gevoel, toename van energie, veel willen praten, graag willen dansen en de zintuigelijke waarnemingen worden positief versterkt. Een negatief effect van 4mp zou kunnen zijn dat je moeilijk in slaap kan komen, hoofdpijn of buikpijn.

4fmp vervanger

4fmp is verboden, maar of het echt zal helpen is de vraag.. Er is namelijk alweer een 4fmp vervanger op de markt. De beste 4fmp vervanger is 4fma. Deze staat niet op de Opium wet en schijnt een nog fijnere research chemical te zijn. Wees wel zorgvuldig bij het kopen van een 4fmp vervanger en vraag altijd of het middel is getest in een testcentrum. Op www.4fmp.net weet je zeker dat je veilige en zuivere 4fmp vervanger kopen . Alle research chemicals zijn op veiligheid getest in het testcentrum.

4fmp verboden

4fmp is sinds mei 2017 verboden. Dat betekend dat 4fmp niet legaal meer kan worden aangeboden in Smartshops op webshops. Nu 4fmp verboden is, zijn er wel weer andere varianten hiervoor in de plaats gekomen, die dezelfde werking van 4fmp nabootsen en zelfs nog beter schijnen te zijn.

Categories: Blog