Heb je deze maand hoge rekeningen? Of wil je simpelweg besparen op je maandelijkse lasten? Het is altijd verstandig om je vaste kosten te controleren en te kijken waarop je kunt besparen. Zo ook voor je telefoon-, internet- en tv-kosten. In dit artikel lees je hoe je veel geld bespaart in deze kosten en welke websites, zoals Alles-in-1-check, je hierbij helpen.

Combineer zo veel mogelijk!

Wanneer je voor alle apparaten verschillende providers hebt is de kans groot dat je uiteindelijk een stuk onvoordeliger uit bent. Tegenwoordig bieden veel providers totaalpakketten aan. Dit zorgt er voor dat de bundels een stuk goedkoper zijn geworden. Zo betaalde je tien jaar geleden voor een abonnement rond de vijftig euro. Op dit moment is het mogelijk om voor 42,50 in de maand een abonnement af te sluiten.

Wat heb je eigenlijk nodig?

Kies niet direct bij het afsluiten van je abonnement voor de goedkoopste variant. Bekijk eerst goed wat je nodig hebt. Zo is het in eerste instantie aantrekkelijk om te kiezen voor een provider die een hoge snelheid levert, maar in de praktijk heb je dit wellicht niet altijd nodig. 

Bedenk dus goed wat je nodig hebt. Van welke tv-zender maak je bijvoorbeeld gebruik? Welke internetsnelheid is voor jou voldoende? Zo betaal je niet te veel én niet te weinig!

Lees altijd de voorwaarden

Eigenlijk is het altijd verstandig om de voorwaarden goed door te nemen. Bekijk bijvoorbeeld of je per provider wel over kan stappen naar een goedkoper abonnement. 

Hoe kies je het meest gunstige abonnement?

Het is aan te raden om meerdere internetvergelijkers in te schakelen om de beste alles-in-1 te kiezen. Voorbeelden zijn Alles-in-1-check, Pricewise en Overstappen.

Vul dus je wensen in en kies de juiste provider. Bekijk tot slot de online reviews. Zijn er veel klachten? Dan kan je beter overstappen naar een andere!

Categories: Blog