Wanneer je in de buurt van Nijverdal woont, kan het leuk zijn om eens in de zoveel tijd een dagje weg te organiseren. Dit kan voor een vriendengroep, voor je familie of enkel met je eigen gezin. Bij een uitje in Nijverdal heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. In dit artikel zetten we drie van deze leuke uitjes in Nijverdal voor je op een rijtje. Welke van deze activiteiten heb jij al eens overwogen?

#1: een avond karten in Nijverdal

Een van de mogelijkheden die je hebt, is karten in Nijverdal. Karten zorgt voor de nodige adrenaline, door de snelheid waarmee je over de baan rijdt. Het karten is niet alleen geschikt voor ouderen, maar zeker ook voor mensen onder de 18 jaar. Hierbij wordt verschil gemaakt in de snelheid en het vermogen van de karts. Wees op tijd met het reserveren! Vaak zitten de kartbanen al snel vol.

#2: een avondje bowlen met het gezin

Naast de mogelijkheid om een avondje te gaan karten, kan ook bowlen erg leuk zijn. Ook nu is het belangrijk om de bowlingbaan ruim voor deze avond te reserveren. Zo weet je zeker dat er nog plek is! Tijdens het bowlen kun je ervoor kiezen om de hekjes aan de zijkant van de baan omhoog te zetten. Ideaal, wanneer je met jongere kinderen gaat bowlen.

#3: lasergamen met een vriendengroep

Mocht je karten of bowlen toch niet leuk genoeg vinden, dan is er nog een derde optie. Je zou namelijk ook een middag kunnen lasergamen. Het idee van lasergamen is dat je elkaar uit moet schakelen middels een laserwapen. Door de laserstraal op andermans harnas te richten, zal deze tijdelijk uitgeschakeld worden en verdien jij punten. Een alternatief voor lasergamen is paintball. Het nadeel aan paintball is dat dit behoorlijk pijnlijk kan zijn.

 

Categories: Entertainment