Kleding stijlen veranderen veel en niet alleen qua kleding maar ook qua imago. Waar bij bohemian eerst nog heel erg aan hippies werd gedacht, is het nu een hele populaire kledingstijl waar vele eigen draaien aan gegeven kunnen worden. Dus misschien dacht u eerst dat iets totaal niet bij u past, maar dit kan zomaar zijn veranderd. Hieronder geven wij u dus 3 kleding stijlen die het proberen zeker waar zijn!

Romantic

Een rustige romantische stijl die vele vrouwen leuk staat, lichte romantische kleuren. Vaak ook bloemetjes, of bolletjes figuren op de kleding. Met deze stijl wil je verleiden, veel complimenten krijgen, er sexy uitzien vaak met succes. Zachte kleuren zorgen voor een mooie charmante uitstraling.

Voor de mannen geldt hetzelfde. Lichte kleding zorgt voor een zomers en romantisch gevoel. In de winter moet je meer denken aan warme tinten zoals donkerrood of bruin. Daarnaast hebben leren schoenen ook een romantische uitstraling. Deze kan je hier vinden.

Sportief

Of het nou is om sportief te lijken of omdat je daadwerkelijk sportief bent, is de sportieve kledingstijl een veel gekozen stijl. Met name omdat het een comfortabele en makkelijke kledingstijl is, je hoeft niet dit te matchen bij dat omdat het meeste al goed bij elkaar past.

Trendy

In de flow van de laatste trends, casual maar dan wat hipper. Vaak merkkleding zoals Tommy Hilfiger of G-Star en vaak met accessoires zoals een horloge, armband of zonnebril. Mooi is dat je hier nog je eigenstijl in kan gooien ook door kleding met een stoer randje of met een klassiek vleugje. Een van de toptrends op dit moment zijn enkellaarsjes, vind deze schoenen in rosmalen hier hebben ze vele hippe mogelijkheden.

Dus blijf bij op het gebied van fashion. Verras jezelf soms een beetje met een andere stijl, proberen kan tenslotte nooit kwaad! Ga eens voor een uitdagende romantische look of die sportieve stijl waarin je lekker veel ruimte hebt en je je vrij voelt, en anders met de tijd mee en ga je hip voor een trendy outfit. Nooit geschoten is altijd mis hè.

Categories: Mode