Twente heeft zoveel te bieden. Denk hierbij aan de vele parken, weilanden, bossen waar je lekker kunt wandelen, fietsen of kunt picknicken. Of de bruisende steden waar bijna elk weekend wel wat te beleven valt. Een lekker avondje genieten van de vele festivals, restaurants, cafés en pubs waar je heerlijk kunt eten en gezellig een drankje kunt drinken. Twente staat bekend om de Twentse nuchterheid, het prachtige landschap en natuurlijk het innovatieve bedrijfsleven. Nog steeds één van de meest groeiende regio’s van het land, biedt Twente voor iedereen wat. Niet zo gek dat jouw toekomstige droomwoning wellicht in Twente staat.  In deze blog behandel ik twee zeer populaire regio’s.

Huis kopen Haaksbergen

Het woningaanbod in Haaksbergen is net zoals de stad, heel erg divers. Het is een mooie gemeente dat naast de prachtige, stille en uitgestrekte natuur, een zeer knus en veelzijdig centrum kent. Dit centrum kan je voorzien van alle benodigde behoeften.

In de zomer is het een ideale plek voor lange fietstochten en wandelingen door de prachtige natuur. De zomerperiode nodigt bovendien uitstekend uit om de vele natuurplassen en rivieren rondom Haaksbergen te ontdekken. In de winter is het dorp vaak beroemd in heel Nederland dankzij de vaak eerste natuurmarathons van dat jaar op ijs.

Losser

Beuningen, de Lutte, Glane en Overdinkel, het zijn allemaal dorpen die binnen deze prachtige gemeente vallen. De ruime omvang van de gemeente zorgt ervoor dat er voor ieder wat te beleven valt. Met Enschede op een steenworp afstand, biedt deze gemeente de ruimte en stilte die je van een dorp mag verwachten maar dan wel met alle voorzieningen binnen handbereik. De natuur van Losser is, eveneens als het woningaanbod, zeer divers te noemen. Er zijn tal van mogelijkheden om lekker te kunnen uitwaaien en genieten van alles wat de omgeving heeft te bieden.

Het dorp van Losser zelf kent ook heerlijke cafetaria’s, lunchrooms en restaurants die al door menig toerist zijn ontdekt. Hiernaast telt Losser diverse musea, erfgoed en andere culture plekken die een rijke geschiedenis kennen.

Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod in Twente nog voordat deze op andere websites te zien zijn, kijk dan eens op LeefTwente.nl

Categories: Blog