Waarom e-fulfilment via Packstore?

Heb je een eigen webshop? Dan kan je veel tijd kwijt zijn aan logistieke werkzaamheden. Zo is het belangrijk dat orders terechtkomen bij de juiste klanten. Wil je het logistieke gedeelte van je webshop het liefst uitbesteden aan een andere partij, zodat je zelf meer tijd overhoudt voor andere dingen? Dan raden we je aan om te kiezen voor e-fulfilment via Packstore.

Logistieke diensten

Packstore is de e-fulfilment specialist die je kan ondersteunen met diverse logistieke diensten. Zo kunnen ze je goederen opslaan, aantallen en kwaliteit controleren, helpen met transport, orderpicking, het bijhouden van voorraadhoogtes per artikel, het afhandelen van retouren en het lossen van goederen. Kortom: ze kunnen jou ondersteunen bij het gehele logistieke proces. Ideaal dus als je een webshop hebt.

Voordelen van e-fulfilment via Packstore

Nu vraag je je misschien af waarom we je aanraden om te kiezen voor e-fulfilment via Packstore. Het antwoord is heel simpel: er zijn diverse redenen voor. Allereerst kun je bij Packstore terecht voor de verzorging van het complete logistieke traject. Daarnaast bieden ze volledig geautomatiseerde software met alle mogelijke koppelingen. Daarbij biedt het bedrijf een snelle en goede service, een zeer efficiënte werkwijze en scherpe tarieven.

Vragen over e-fulfilment via Packstore

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over e-fulfilment via Packstore? Neem dan zeker even contact met dit bedrijf op om je vraag te stellen en eventuele mogelijkheden te bespreken. Wil je graag inzicht krijgen in de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en zo heb je meteen helder voor ogen met welke kosten je rekening moet houden.

Categories: Ondernemen