We hebben er allemaal wel eens te maken mee gehad, maar bijna niemand weet de naam ervan. Een bellentableau… Misschien een bekend woord bij mensen die in een flat of appartement wonen of mensen die een eigen pand hebben. Maar wat is  een bellen tableau nou eigenlijk?

Een bellentableau is een vaak ijzeren plaat om je communicatiemiddel heen dat vaak wordt gebruikt bij flats, bedrijfspanden en overige hoge gebouwen. Je klikt op een knopje met vaak een bordje ernaast waar de naam van de persoon of bedrijf vermeld staat. Die word dan gebeld en kan dan bijvoorbeeld een deur openen.

Vaak passen bellentableau leveranciers de materialen en kleuren aan op hetgeen dat dat het best past bij het gebouw. De meeste bellentableaus worden afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare ruimte, op maat gemaakt. De meeste bellentableau leveranciers laten zich graag leiden door de vraag van de klant, zodat ze kunnen leveren wat de klant vraagt.

Er zijn vele verschillende bellentableau leveranciers die nu volop aan het concurreren met elkaar met videobeeld en inbouw bellentableau ’s. Maar welke leverancier kies je? Ik zou zeggen vraag een aantal offertes aan bij verschillende bellentableau leveranciers. Plan vervolgens met de leveranciers een gesprek in en kies voor het bedrijf die je het meest aanspreekt let dan goed op of je het bedrijf vertrouwd. En kijk goed of je geholpen wilt worden door een groot bedrijf of juist een klein bedrijf met een vaste contactpersoon.