In Nederland trouwen steeds minder mensen en ook in Rotterdam is een duidelijke daling te zien. Een grote oorzaak is dat mensen niet meer gelovig zijn en het trouwen eigenlijk veel te duur vinden. Je moet ten slotte ringen kopen, een zaal regelen voor de gasten en deze gasten ook nog eens voorzien van hapjes en drankjes. Het is een investering, maar veel mensen die getrouwd zijn, hebben geen spijt van hun keuze. In dit artikel lees je waarom.

Trouwen, een dag om nooit te vergeten

Veel vrouwen dromen er al van toen ze een klein meisje waren. In een mooie witte lange jurk trouwen en alle familie en vrienden bij elkaar. Een trouwdag wordt door veel mensen beschreven als één van de mooiste dagen van hun leven. Bovendien hoeft trouwen helemaal niet zo duur te zijn. als je op maandagochtend trouwt voor de gemeente Rotterdam, betaal je geen kosten. Als je het daarnaast zo klein mogelijk houdt, dus alleen voor je familie en beste vrienden, wordt trouwen helemaal niet zo duur als je denkt.

Een vrijgezellenfeest kan alleen als je gaat trouwen

Voordat mensen gaan trouwen wordt er vaak een vrijgezellenfeest georganiseerd. Om nog één keer te vieren dat je nog niet getrouwd bent. In Rotterdam zijn er verschillende activiteiten die je kan doen als vrijgezel. Zo kan als vrijgezellenfeest activiteit in Rotterdam  een kroegentocht doen, uitgaan in de havenstad of de escape room in. Er zijn in Rotterdam ook bedrijven die een dag pakket aanbieden speciaal voor vrijgezellenfeesten. Zo hoef je  nergens meer zorgen om te maken die dag. Het bedrijf in kwestie regelt alles voor je. Je hebt daarnaast gegarandeerd een leuke avond voor in de boeken.

Aangezien trouwen een dag is om nooit te vergeten en je daarnaast kan genieten van een vrijgezellenfeest, is het zeker aan te raden om te gaan trouwen. Het is een investering, maar uiteindelijk het helemaal waard.

Categories: Blog