Er zijn rondom Schiphol vele parkeerplaatsen. We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet: Quick Parking (Schiphol-Zuid), Central Parking (Schiphol-Rijk), 123 Parking Schiphol (Alsmeer), All-in Parking (Aalsmeer), Cheap-Parking (Rozenburg), 24:7 Parking (Aalsmeer), Sky-Park (Hoofddorp), BestParking (Amsterdam-Sloten), BijSchiphol Parkeren (Schiphol), Budget Parking (Schiphol-Rijk), TotalCare Parking (Hoofddorp), Schiphol Smart Parking (Schiphol). Qua reistijd verschillende de diverse genoemde parkeerplaatsmogelijkheden nauwelijks van elkaar. Met BijSchiphol Parkeren ben je het dichtst bij Schiphol, terwijl BestParking met 15 minuten iets verder is gelegen, maar qua prijs is het ook allemaal ongeveer hetzelfde.

Als je wilt weten hoeveel je moet betalen, kun je het best op actuele prijsvergelijkingssites kijken. Op deze manier weet je precies de huidige tarieven. Vervolgens kun je een parkeerplaats reserveren en kijken hoe je moet betalen. Meestal kun je veilig betalen met iDEAL. Let eventueel ook op een keurmerk. Goedkoop is misschien belangrijk, maar een beveiligde omgeving is ook niet onbelangrijk. Je wilt niet voor onaangename verrassingen staan als je terugkomt van je reis. Dat is niet bepaalde leuk thuiskomen. Kies er daarom voor een bedrijf waar ze het terrein goed bewaken en waar camerabeveiliging is. Op deze manier is de kans weer een stuk kleiner dat er wordt ingebroken in je auto. Al is die kans overigens niet heel groot, omdat de meeste mensen geen waardevolle spullen achterlaten in de auto. En de hedendaagse autoradio is ook niet zoveel meer waard als vroeger. Dus daar hoef je niet voor te vrezen.

Lang parkeren

Je hebt diverse tarieven. Ook voor lang parkeren. Kijk dus goed welke tarieven de parkeerbedrijven hanteren. Soms is lang parkeren goedkoper bij het ene bedrijf, terwijl bij het andere bedrijf kort parkeren goedkoper is. Staar je dus niet blind op de dagtarieven, maar kijk hoeveel je moet betalen als je bijvoorbeeld langer dan 10, 14 of 21 dagen ergens wilt gaan parkeren. Dat kan behoorlijk wat geld schelen. Ook al lijkt een verschil van 2 euro per dag niet heel veel. Op 21 dagen tijd is dat toch al ruim 40 euro. Dat geld kun je besparen door voor de juiste parkeeraanbieder te kiezen. Voor extra advies kun je Goedkoopparkerenschiphol altijd raadplegen. Hier vind je alles over langer parkeren op een vliegveld als Schiphol.

Categories: Reizen