Freelance werken is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de werkende mensen en dat is logisch. Er zijn namelijk veel voordelen aan freelance werken. In dit artikel zullen deze voordelen worden besproken. Het salaris,  zelf je uren bepalen en een handige applicatie die je kan gebruiken en makkelijk geld kan verdienen als freelancer staat centraal in dit artikel

Goed salaris van een freelance werker

Als freelance werker verdien je vaak een goed salaris.  Je doet vaak hetzelfde werk als mensen in dienst bij een bedrijf, alleen krijg je als freelance werker er veel meer geld voor.  Daarnaast heb je als freelancer ook nog een aantal voordelen. Zo is je inkomstenbelasting lager en heb je recht op zelfstandigenaftrek. Hierdoor hou je een aanzienlijk bedrag meer over dan als je in loondienst gaat werken. Natuurlijk loop je wel meer risico met freelance werk.  Het kan zomaar zo zijn dat je tijdelijk geen opdracht hebt. Daarom is het voor een freelancer noodzakelijk om relevant te blijven. Anders gaan mensen met opdrachten naar een andere freelancer.

Zelf  je uren bepalen

Als freelancer kan je ook zelf je uren bepalen. Dat is een van de redenen dat mensen kiezen voor freelance werk.  Zo hoef je niet altijd stipt om 9 uur op kantoor te zijn, maar kan je er ook voor kiezen om een dag om 11 uur te beginnen en langer door te werken.  Daarnaast kan je ook bepalen waar je gaat werken. Zo kan je de ene dag in een café gaan werken en de andere dag thuis. Het ligt er hierbij natuurlijk wel aan in welke branche  je freelance werk doet. Als tuinman wordt het lastig om thuis te gaan werken.

Makkelijk geld verdienen als freelancer met applicatie

Er is sinds kort een applicatie op de markt waarmee je gemakkelijk geld kan verdienen als freelancer. Dit werk doe je via de telefoon. Mensen die vragen hebben over een bepaald onderwerp waar jij in gespecialiseerd bent, bellen jou dan op. Ze stellen een vraag en jij geeft hier antwoord op. De mensen die bellen betalen een bedrag per minuut.

Categories: Technologie