Veel bedrijven zijn tegenwoordig toe aan meer interne marketing kennis. Op deze manier wordt er geprobeerd een unieke plek binnen de markt te verkrijgen. Voordat een marketingstrategie daadwerkelijk effectief kan zijn moeten bedrijven eerst stilstaan bij een aantal vragen. Een aantal van deze vragen zijn;

  • Hoe werkt een bedrijf met digitale marketing?
  • Hoe kan een bedrijf leren van toonaangevende deskundigen?
  • Hoe kan een bedrijf leren van ervaring?
  • Welke andere mogelijkheden zijn er?

Nieuwe vaardigheden

Het leren van iets nieuws over een bepaald onderwerp zal helpen om uw bedrijf meer online mogelijkheden te bieden. U kunt nieuwe vaardigheden opdoen die vandaag de dag gebruikt kunnen worden voor uw marketingcampagnes. De volgende hulpmiddelen kunnen u alles leren. Wilt u meer interne kennis, maar weet u niet waar u moet beginnen? Overweeg eens te werken met een interim online marketing!

1. Werken met digitale marketing 

Bereik uw digitale marketingdoelstellingen met meer dan 75 cursussen. Facebook Blueprint is beschikbaar voor iedereen die nieuwe vaardigheden wil leren beheersen. Leer in uw eigen tempo en kom meer te weten over terminologie, creatieve best practices en meer. Plan een examen om online een officiële vaardigheid aan je profiel toe te voegen. 

2. Leer van toonaangevende deskundigen 

Leer de laatste ontwikkelingen in marketing van deskundigen in de markt. ALISON biedt cursussen aan over verschillende onderwerpen voor wie zich wil verdiepen of nieuwe kennis wil opdoen. Verdien uw certificering in onderwerpen als online business, business intelligence en marketing management. Er zijn honderden programma’s om uit te kiezen, en aan de slag gaan is eenvoudig met een eigen curriculum. 

3. Leer van ervaring 

Voor bachelor- of masterstudent heeft Google real-world marketinglessen beschikbaar. Google Ad Grants Online Marketing Challenge is een uitgebreide online training uitdaging die u in staat stelt de vaardigheden te beheersen die u nodig heeft. De modules worden in eigen tempo gegeven door echte professoren in onderwerpen als search advertising, analytics, enz. 

4. Meer oplossingen 

Let op, bovenstaande tips en middelen zijn wel erg tijdrovend. Voor het vergaren van genoeg kennis moet er veel tijd geïnvesteerd worden om alle cursussen te doorlopen. Niet elk bedrijf heeft die tijd beschikbaar. Mocht uw bedrijf hier niet de tijd voor hebben dan kunt u altijd nog overwegen om een online marketing consultant in te schakelen.

Categories: Opleiding