Wie een klus planmatig aanpakt, kan eigenlijk niet falen! Lees onze tips om te zien met welke facetten je rekening dient te houden als je gaat verbouwen.

De blauwdruk

Afhankelijk van hoe ingewikkeld alles wordt, hoef je het niet tot in detail uit te tekenen. Maak in ieder geval wel een lijst van klussen die, naar jouw bescheiden mening moeten gebeuren. Houd in de gaten waar je wel of niet het geld voor hebt en wat echt belangrijk is. Bewaar minder relevante wijzigingen voor later. Spring verstandig met je tijd én je spaargeld om door er geen klussen bij te pakken zodra je schema klaar is en je reeds van start bent gegaan.

De hulptroepen

Om vakmanschap zit je nooit verlegen als je een aannemer bij je klus betrekt. Kies iemand die je vertrouwt en die kan leveren wat je vraagt. Zet afspraken vast op papier zodat er geen nare misverstanden ontstaan.

Karweien die je zelf op kunt lossen maar waar je meer handen voor nodig hebt, regel je door vrienden en familieleden in te schakelen. Het liefste laat je hen wel tijdig weten dat je hun hulp nodig hebt, zodat ze weten wanneer ze tijd voor je vrij kunnen maken.

De afvalverwerking

Rondslingerend puin is een veiligheidsrisico! Straks breekt iemand zijn of haar nek er nog over. Gelukkig kun je bij Regiocontainer een container huren op maat die geschikt is om de door jou gekozen afvalstroom in te verwerken. Om de afvoer hiervan hoef je je geen zorgen te maken; dit regelt Regiocontainer allemaal voor je! Zo hoef jij je alleen maar op je klus te concentreren om je droompaleis te kunnen realiseren.

 

Categories: Algemeen